TRENDIGA KAASA ⟩ Juutuuber Nele Kirsipuu otsustas sügismasendust leevendada alastipiltide müügiga! (1)

Elu24
Copy
Nele Kirsipuu praegu.
Nele Kirsipuu praegu. Foto: Instagram/Nele Kirsipuu

Alastipiltide müük on muutunud väga populaarseks ja paljud Eesti staarid on sellele «rongile» hüpanud. Nii ka juutuuber ja blogija Nele Kirsipuu.

Praegu enim oma Youtube'i kanali poolest tuntud Nele Kirsipuu teatas, et liitub  veel ühe populaarse platvormiga. Uudist kuulutas ta Instagramis oma 25 000 jälgijale.

29-aastane suunamudija liitub seksikate videote ja piltide müügile suunatud OnlyFansiga. Palju kõmu tekitanud OnlyFans sai väga populaarseks, sest mujal suure jälgijaskonnaga neiudel leidub hulgaliselt fänne, kes ka intiimsemast sisust ära ei ütle.

Nele Kirsipuu.
Nele Kirsipuu. Foto: Kuvatõmmis Nele Kirsipuu Instagramist

«See on mu pandeemia leevendusprogramm,» tutvustab Nele lehte humoorikalt. «Mis siin öelda... pandeemia on mu iseloomu näitama pannud.»

«Postitan siia oma tulikuumasid pilte ja videosid, et sinu ja minu õnnesse panustada,» kirjeldas suunamudija OnlyFansi. Kuutellimuse eest küsib Nele 20 dollarit. See on sarnane teiste Eesti OnlyFansi suunamudijatega nagu Enni Britta või Sandra Roosme.

Nelel on Youtube'is 33 000 tellijat, TikTokis 23 000. Režissööriks õppinuna tegi ta enne videoblogimisega alustamist mitmeid lühifilme. Kriimsilma üheksa ametit - Nele jõudis ka «Eesti otsib superstaari» esimese hooaja finaali.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles