Grete Paia oma salapärasest kallimast: kes see ütles, et ta üldse mees on?

Elu24
Copy
Laulja Grete Paia.
Laulja Grete Paia. Foto: Promofoto

Eelmisel aastal videooperaator Alari Teedest lahku läinud Grete Paia armuelu on meedias tekitanud palju elevust. Naine on siin-seal kinnitanud, et keegi eriline on tema elus olemas, kuid rohkem detaile pole ta soostunud avaldama. Täna hommikul R2 eetris naljatas Paia, et tema uus armastatu ei pruugi meeski olla.

«See asi on nii põnevaks aetud, et mul endal tekib huvi, et kes mu kutt on – see tundub lihtsalt selline pommuudis olevat,» naeris Paia. Margus Kamlati küsimuse peale, kas on see salapärane noormees üldse olemas, vastas lauljatar kelmikalt: «Ma ei tea ju...aga kes see ütles, et ta üldse mees on?»

Grete Paia, kes püüab enda sõnul töö- ja eraelu lahus olla ega soovi isiklikust elus pajatada, on sotsiaalmeedias taganud kaadreid salapärasest kaaslasest. Aastavahetusel postitas naine romantilise klõpsu, millel viimase nägu katmas pilt tiigrist. 

Paar nädalat tagasi ilmus tal lugu «Johnny Bravo», millel kaasa löömas 17-aastane räppar Pluuto. Hiljuti MyHitsile intervjuu andnud Pluuto ütles, et temal Gretega midagi ei susise: «Kusjuures iga kord, kui mul on mingisugune mingisuguse naisartistiga koos lugu, siis kohe tekivad sellised küsimused, aga vastus on ei,» naeris ta. «Meeldib isiksuselt väga ja väga hea lauluhäälega, aga sinna see jääb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles