SUUR GALERII ⟩ 5MIINUSE sünnipäevakontsert pakkis Telliskivi rahvast ja staare täis

Elu24
Copy

Täna õhtul tähistab räpipunt 5MIINUST Tallinnas oma 5. sünnipäeva. Ansambli karjääri senine suurim autorikontsert, mis pidi algselt toimuma Patarei Merekindluses, leiab nüüd aga kohendatud plaanide kohaselt aset Telliskivi Kvartalis.

Sündmuse asukoha muutmise tingisid nii Tervise- kui Päästeameti kõrgendatud nõuded. Seega otsustati üritus kolida kohta, kus on võimalik kontserdikülastajaid paremini hajutada. «See kontsert on meile ääretult oluline. Sama oluline on ka see, et inimesed, kes sellele kontserdile tulevad, jääks seal terveks. Seega paneme kõigile südamele mitte tulla, kui kimbutab vähimgi haigussümptom. Ühtlasi paneme kõigile südamele, et kuigi tegemist on väliüritusega ja loomulik ventilatsioon on maksimumi peal, siis palun kandke üritusel maski,» kommenteeris Päevakoer.

«Tegu on meie karjääri seni suurima soolokontserdiga, mis tähendab, et produktsioon tuleb võimsam kui kunagi varem,» täpsustas liige Estoni Kohver. Soojendusesinejad on villemdrillem ja pluuto ning külalistena jagab 5MIINUST-nimeline boyband lava Koit Toome, Jüri Pootsmanni, Genka, Clicheriku & Mäxi, Elina Borni ja reketiga.

Vaata lähemalt Elu24 galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles