LÄKS LIIGA KAUGELE? ⟩ Moelooja Victoria Bechkam ärritas oma fänne «ebasündsa» instapostitusega

Elu24
Copy
Victoria Beckham.
Victoria Beckham. Foto: DDNY/Broadimage/DDNY/Broadimage/Scanpix

Briti tüdrukutebändist Spice Girls tuntud moelooja Victoria Beckham tuleb peagi välja oma uue kollektsiooniga. Selle raames postitas Beckham enda Instagrami väikese tiiseri, kuid sellega ärritas naine oma fänne, kes pidasid fotot ebasündsaks.

Victoria Beckham postitas reedel oma Instagrami video filtriga foto. Sellega promos Beckham oma värsket kollektsiooni, mis tuleb välja 20. septembril. 

Foto esiplaanil on omapärane kaelakee ning pildil olev naisterahvas kannab tumesinist, kuid läbipaistvat särki. Naisel ei ole seljas rinnahoidjat, mis tähendab, et tema nibud on nähtaval. Daily Mail vahendab, et fotol on modell mitte Beckham ise.

See postitus ärritas aga paljusid Beckhami fänne. «Kas see Instagramis lubatud?» on postituse esimene kommentaar, mis on kogunud juba ligi 700 positiivset reaktsiooni.

«Miski ei tundu õige, ma ei tea täpselt mis,» kirjutas keegi kõhklevalt postituse alla. Teine nimetas postitust veidraks ja kritiseeris moelooja loomingut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Küllap oli aga kõigi pahameel suunatud tõsiasjale, et postituses on näha modelli rinnanibud. Instagrami reeglite kohaselt ei tohi nende sotsiaalvõrgustikku postitada alasti fotosid, kus on näiteks näha naise nibud.

Elu24 on aga mitmel korral vahendanud, et Instagrami reeglist, mis ei luba naiste nibusid postitada, on võimalik kavalalt mööda põigata. Nimelt piisab läbipaistvast riidest, mis justkui kataks naise nibud ära. Vastavaid näiteid neidudest, kes nõnda Instagrami reegleid rikuvad ja «ebasündsaid» pilte postitavad, leiad SIIT ja SIIT.

Seega on Instagrami arvates Beckhami postitus lubatud ja postituses pole midagi ebasündsat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles