Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KOLETISE KARISTUS Oma vanemad eriti brutaalselt mõrvanud mees küsib iseendale surmanuhtlust

Elu24
Copy
Joel Guy Jr kohtus.
Joel Guy Jr kohtus. Foto: Kuvatõmmis

Mees pole end jõhkras topeltmõrvas ja surnukehade tükeldamises süüdi tunnistanud, kuid küsib ise kohtunikult surmanuhtlust, vahendab Mirror.

USAs Tennessee osariigis algab kohus Joel Guy Jr üle, kes süüdistuse järgi tappis erakordselt julmalt oma vanemad. Mees on esitanud kohtunikule kaks käsitsi kirjutatud palvet, milles küsib endale surmanuhtlust.

Surmanuhtlus on võimalik, kui ta mõistetakse süüdi 1. astme mõrvas. Süüdistuse järgi tappis Guy oma vanemad Joeli ja Lisa 2016. aastal, mil pere oli koos tänupühade puhul.

Seejärel tükeldas siis 28-aastane mees vanapaari surnukehad - mõned kehaosad leiti Tupperware karpidest. Uurijate sõnul oli ta üritanud laipadest ka lahti saada, leotades neid happes.

Ema pea leiti aga köögipliidilt praepannilt. «Kõige õudsem asi, millega olen elu sees politseitöös kokku puutunud,» kirjeldas uurija Jeremy McCord sündmuspaika. Tema sõnul olid kõik kohad, nii põrand kui seinad, verd täis.

Samas pole Guy ennast ise süüdi tunnistanud. «Mitte miski selles dokumendis pole mõeldud süü ülestunnistusena,» ütles ta oma palvekirja kohta. Lisaks väidavad tema advokaadid, et politsei teostas läbiotsimisi nende kodus ebaseaduslikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles