Magatas treeneri tütart: Inglise vutiliiga supertäht kõlakate küüsis

Elu24
Copy
Wilfreid Zaha skooris laupäeval Manchester Unitedi vastu kahel korral. See tõi kergitas taas teemaks tema võimaliku suhte endise ManU peatreeneri David Moyese tütrega.
Wilfreid Zaha skooris laupäeval Manchester Unitedi vastu kahel korral. See tõi kergitas taas teemaks tema võimaliku suhte endise ManU peatreeneri David Moyese tütrega. Foto: CATHERINE IVILL/Pool via REUTERS/Scanpix

Elevandiluuranniku vutitäht Wilfried Zaha oli laupäeval taas löögihoos, kui sahistas Inglismaa jalgapllimeistrivõistlustel Crystal Palace`i võidumängus Manchester Unitedi üle viimaste väravavõrku koguni kaks korda.

See ei olnud ainus põhjus, miks Zaha nädalavahetusel meedia huviorbiiti sattus. Prantslasest endine tippjalgpallur, nüüd Sky Sportsi kanalil kommentaatorina leiba teeniv Patrick Evra tuletas meelde, miks Zaha karjäär Manchester Unitedis nii lühikeseks jäi. 

2013. aastal – Manchester Unitedi ühel halvemal hooajal, juhtis klubi 10 kuud šotlane David Moyes. Zaha mänguaeg hakkas klubis kiiresti kokku kuivama.

«Mäletan hästi, mis Zaha karjääri Manchesteri suurklubis kiiresti lõpetas. Oli see tõsi või mitte, aga kõik rääkisid, et tal oli suhe peatreeneri Moyesi tütrega,» ütles Evra otse-eetris.  

«Mäletan, et kõikides treeningkohtumistes tegi ta kaasa, kuid nagu uudis välja tuli, nii ta enam mängida ei saanud.»

Zaha mängis lõpuks ManU eest vaid paar ametlikku kohtumist.

Evra jutuvada ei meeldinud tema kolleegile Sky Sportsist – Kelly Catesile, kes palus vabandust prantslase mölapidamatuse pärast.

«Meie andmetel pole Wilfried Zaha kunagi David Moyesi tütrega kokku saanud. Patricku väide ei vasta tõele, vabandame, kui solvasime kedagi,» sõnas Cates.

Zaha ise on varem asja Daily Mailile kommenteerinud. 

«Mind häiris Manchesteris see, et inimesed ei saanud aru, mis tegelikult harjutusväljakul toimub. Nagu kõlakad tekkisid, nii kõik neid uskusid. Räägiti, et magatasin David Moyesi tütart, või et mu suhtumine oli kehv. Inimesed lihtsalt uskusid kõike, mida neile räägiti,» selgitas Zaha.

Pärast kuulujuttude levimist saadeti Zha tagasi Crystal Palace`isse, kus ta on tõusnud üheks Premier League`i paremaks mängijaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles