PILK PEALE ⟩ Joosep Järvesaar koorib ennast uues muusikavideos paljaks

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Jozels, kodanikunimega Joosep Järvesaar avaldas 21. septembril muusikavideo värskelt ilmunud singlile «Lil Black Heart». Testosteroonist pakatava muusikavideo režissöör on Jozels ise ning esmapilgul ootamatu videopilt kannab endas sügavamat sõnumit.

««Lil Black Heart» vaatleb suhtepsüholoogilist aspekti meie elus, kus naispool ei ole oma tunnetes kindel ja proovib läbi armastatu tõrjumise pühendumust vältida. See tuleneb faktist, et meespool ei vasta naisterahva ilu-, jõu- ja/või intellektuaalsetele ideaalidele, kuigi see on parim, mida mees siin maailmas olla suudab. Meesterahva püüd olla parim versioon iseendast ongi kõik, mida naine enese teadmata soovib ning selle järelduseni jõuab ta teose lõppedes ka ise,» räägib Jozels enda kolmandast singlist.

«Lil Black Heart» sõnumist sai inspiratsiooni ka värskelt ilmunud muusikavideo, kus lisaks Jozelsile seitse musklis noormeest lugu liikuva pildi vahendusel edasi jutustavad. Muusik sõnab, et muusikavideos osalejate otsimine polnud keeruline, sest tegemist on tema sõpradega, aga lisab muiates, et natukene pidi neid ikkagi moosima ka.

Muusikavideo režissöör on Jozels ja operaator Robert Parelo. Visuaalid lõi Youngarlic ning grimmi eest vastutas Liisa Leetma.

«Lil Black Heart» ilmus 18. septembril MrSuicideSheep plaadifirma Found/Red Records alt. Tegemist on esimese singliga Jozelsi peagi ilmuvalt kolmeosaliselt EP-lt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles