PILDID ⟩ Toitumisguru Erik Orgu uus silmarõõm on 21-aastane lauljatar

Elu24
Copy
Toitumisnõustaja Erik Orgu uus silmarõõm on lauljatar Desiree Mumm.
Toitumisnõustaja Erik Orgu uus silmarõõm on lauljatar Desiree Mumm. Foto: Liis Treimann/Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Toitumisnõustaja Erik Orgu elus on uus südamedaam. Umbes nädal tagasi tekkisid mehe ühismeediakontole viited noorele kaunitarile, kes toitumisguruga kohtamas käib.

37-aastane Orgu on viimase nädala deitinud noore lauljatari Desiree Mummiga, kes on eurokarusselli jälgijatele tuttav Eesti Laul 2018 konkursilt. Otsesaates pidi ta autogrammi andma palja ülakehaga noormehe seljale.

Looga «On My Mind» poolfinaali jõudnud Desiree rääkis toona Elu24-le, et on pärit Tallinnast ja tegelenud muusikaga lapsest saati.

Praegu töötab 21-aastane Desiree ilustuudios, kuid pole laulmistki unarusse jätnud. Tänavu on ta oma YouTube'i kanalil avaldanud nii originaalloomingut kui kavereid, mis on jõudnud tuhandete kuulajateni.

Ühised huvid

Esimesed märgid uuest silmarõõmust ilmusid toitumisnõustaja Instagrami kontole veidi enam kui nädal tagasi. Paistab, et paarikest seob armastus nii toidu kui aktiivse eluviisi vastu. Desiree ja Orgu mängivad koos tennist ning naudivad restoranides head ja paremat.

Orgu kinnitas ka Elu24-le, et on Desireega koos, ent ei soovinud privaatsuse huvides teemal pikemalt peatuda.

Erik Orgu ja Desiree kohtingul.
Erik Orgu ja Desiree kohtingul. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Orgu on varem olnud abielus terapeut Kati Lehepuuga (praegu Lehepuu-Söödor). Kaks aastat kestnud abielu läks lõhki 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles