VIDEO ⟩ Maailma võimsamad jalalihased: 65-aastane endine tippkulturist teeb kõigile silmad ette

Elu24
Copy
Endisel tippkulturistil, 65-aastasel Tom Platzil on arvatavalt maailma võimsamad jalalihaseid, trenni teeb ta  siiani igapäevaselt.
Endisel tippkulturistil, 65-aastasel Tom Platzil on arvatavalt maailma võimsamad jalalihaseid, trenni teeb ta siiani igapäevaselt. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Endine tippkulturist Tom Platz oli karjääriajal tuntud eriti massiivsete ajalalihaste poolest. Tõsi, ka mehe ülakeha oli võimas, kuid eelkõige mäletatakse ameeriklast uskumatute reielihaste poolest.

Kulturismisait Generation Iron peab Platzi reielihaseid kõigi aegade võimsamateks. Mees ei ei jäta päevagi treeninguid vahele isegi nüüd, 65-aastasena. 

Platz jagas Instagramikontol videot oma hetkevormist. Klikates paremal asuvale noolele, võib näha ka pilte mehe nooruspäevilt:

Platzi, nagu paljude teiste kehaehitajate suur unistus oli võita Mr. Olympia võistlused. Ta jahtis võitu pikalt, kuid parimaks tulemuseks jäi siiski 1981. aastal saavutatud kolmas koht.

Profikarjäär lõppes ameeriklasel 1987. aastal. Praegu töötab Platz treenerina ja tal oma tiim, mis kannab nime Tom Platzi Kükikliiinik. Veel kolm aastat tagasi tegi Platz kükke 165 kilogrammise raskusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles