Austraallanna pettis Tinderi deitidelt välja ligi pool miljonit eurot

Elu24
Copy
Posted by Jocelyn Zakhour on Saturday, 19 December 2015

Austraalias Melbourne'is elaval Jocelyn Zakhour (41) õnnestus oma Tinderi «klappidelt» välja pressida ligi pool miljonit eurot. Mehed arvasid, et investeerisid naise mustikafarmi, kuid tegelikult toitsid nad Zakhouri hasartmängusõltuvust, vahendab 9News.

Australlanna Jocelyn Zakhour pettis kahelt mehelt välja ligi pool miljonit eurot. Pettur kohtas oma ohvreid Tinderis ja hakkas neilt raha välja pressima, et toita oma hasartmängusõltuvust.

22. septembril mõisteti Zakhour neljaks aastaks ja kuueks kuuks vangi. Ta peab trellide taga veetma minimaalselt kaks aastat ja kaheksa kuud enne kui ta saab paluda tingimisi vabastamist. Zakhour puhkes selle peale kohtus nutma.

«See oli halastamatu ärakasutamine ja te olete purustanud mõlema mehe võime osata ümbritsevaid usaldada,» ütles kohtunik Gregory Lyon naise tegude peale.

Zakhour pressis oma esimeselt ohvrilt välja 437 678 eurot. Naine lubas mehele, et ta teenib mustikafarmi rahastamiseks tehtud investeeringu 300 protsendiliselt tagasi. Ta nõudis mehelt ka sularaha.

Posted by Jocelyn Zakhour on Friday, 10 July 2015

Zakhour ähvardas meest saates talle 240 emaili ja lubas mehe perekonnale liiga teha, kui ta raha ära ei maksa. Pettur ähvardas näiteks mehe eksabikaasat, lapsi ja ka ema.

Naise ohver oli sunnitud laenama raha oma perekonnalt ja sõpradelt, sest Zakhor oli ta pangakonto tühjaks teinud. Zakhour süüdistas meest ja väitis, et ta oli ise piisavalt rumal, kuna uskus naise valesid.

Teine Zakhouri ohver oli finantsnõustaja, keda ta kohtas samuti Tinderis ning temalt pressis naine välja ligi 37 000 eurot.

Zakhour tunnistas end kohtus süüdi ja on praeguseks meestele tagasi maksnud umbes kümnendiku neilt välja petetud rahast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles