ROALDI RETKED EESTIS Roald mekib, millist kehakinnitust pakuvad Eesti maanteekõrtsid

Elu24
Copy

Neljas osa tunnustatud saatejuht Roald Johannsoni Eesti elu avastavast rännakusarjast «Roaldi retked Eestis» kannab alapealkirja «Maanteekõrtsid». Vaata saadet järele VeebiTVs, kus on üleval kõik saatesarja episoodid.

Värskes osas künnab Roald maha enam kui kakssada kilomeetrit, et tutvuda uute maitsete, ägedate inimeste ja veelgi ägedamate köökidega, mis jäävad vahetult suure Tallinna ja Narva vahelise maanteetrassi äärde. Saatejuhi eesmärgiks on avardada kokanduslikku silmaringi. Kumb maitseb paremini, kas jahimehe metsseapraad või värske kanašašlõkk? Seljanka kapsapirukaga või hoopis superburger topelt juustuga? Kas pikk ja kärarikas maantee on ikka kaubanduslikult nii soodne, kui pealtnäha paistab?

«Ma olen oma aastatepikkustel rännakutel mööda Eestimaad külastanud kümneid ja kümneid kohvikuid, kõrtse ja kioskeid. Aga niivõrd tihedat ja kulinaarselt mitmekülgset maanteed, kui Narva ja Tallinna vahelisel ajaloolisel kaubateel, ei ole ma kuskil kohanud,» ütleb saate autor Roald Johannson.

Vaata saadet järele VeebiTVs (Pluss tellijale nähtav kohe, tavakülastajale 14 päeva pärast tele-eetrit):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles