VIDEO ⟩ Soome superstaar rabas lauljanna Liina Ariadnet otsestuudios!

Elu24
Copy

«Õhtu!» saatesse külla tulnud lauljanna ja suunamudija sai tõeliselt rabava üllatuse osaliseks. Kindlasti tuli see ka vaatajatele ootamatult.

«Õhtu!» saadet külastas täna teiste seas ka lauljanna Liina Ariadne Pedanik. Neiu jutustas enda elust ja eeskujudest. Muuhulgas pani Robert Rool Liina ka mängu mängima.

«See on üks kõige segasemaid intervjuusid, mida me siin teinud oleme,» tunnistas Jüri Butšakov. Nimelt pidid nad üksteisele sõnu ütlema, samal ajal kuulas teine muusikat ja arvas öeldu suu liikumise järgi ära.

Liina Ariadne ja Isaac.
Liina Ariadne ja Isaac. Foto: Kanal 2

Kuulus külaline

Sõnamäng võttis ootamatu pöörde, kui Jüri väänas suuga: «Isaac Elliot on su selja taga.» Tõesti, mäng oli vaid suitsukate ja saatejuhid olid külla kutsunud Soome superstaari Isaac Elliotti.

Liinat üllatas ta järsku selja taha ilmudes ning rammusa kimbu roosidega. Soome superstaar rääkis põgusalt ka oma uuest muusikast ja stiilist.

Laulja sõnul teeb ta nüüd võrreldes karjääri algusega palju ka ise kirjutamistööd. Sama jalga astub ka fänn: Liina Ariadnel käivad uue muusikavideo filmimised ja oktoobris on oodata uut lugu.

Lisaks meenutas Isaac, et on kokku puutunud Liina kihlatu Martti Hallikuga, kes tegi filmimistööd. Liina sõnul oligi Isaacuga kohtumine suurim üllatus peale Martti abieluettepanekut. Seejärel saatsid saatejuhid fänni ja iidoli aga «lava taha» juttu ajama.

Liina Ariadne ja Isaac
Liina Ariadne ja Isaac Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles