Eestit esindanud miss Natalie meenutab õudust Mehhikos: mulle suruti relv vastu selga ja kästi vait olla

Getter Trumsi
, Reporter
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Eestit 2012. aastal Miss Universumi iludusvõistlusel esindanud Natalie Korneitsik (30) elab juba mõnda aega Mehhikos. Hiljuti kirjeldas eestlanna Limonile hirmutavat olukorda, mis temaga päise päeva ajal Mexico linnatänaval juhtus.

Natalie Korneitsik sattus juba 16-aastaselt modellimaailma, vahendab rus.err.ee. Siiani modellina töötav Natalie pärjati 2012. aastal ka Miss Estonia 1. missiks, kuid võitja asemel saadeti just tema samal aastal Miss Universumi iludusvõistlusele Eestit esindama.

Hetkel elab Natalie Mehhikos ja töötab seal kohaliku telekanali Televisa heaks. Ta on esimene ja hetkel ka ainus eestlanna, keda Mehhiko televisioonis näha saab!

Soravalt hispaania keelt kõnelev Natalie, kes kannab Mehhikos nime Natalie Cornetti, on nägu, mida tunnevad Ladina-Ameerikas arvatavasti paljud. Nimelt on telekanaliga seotud reklaamplakatid eestlanna näost üleval kogu Ladina-Ameerikas.

Hetkel on aga Natalie Tallinnas ja rääkis pärast kahe nädalast karantiini Limonile lühidalt sellest, miks ta Mehhikos endale korterit ei soeta ja ühest hirmutavast intsidendist, mis temaga päise päeva ajal juhtus.

Natalie Korneitsik 2012. aastal Miss Universumil Eestit esindamas.
Natalie Korneitsik 2012. aastal Miss Universumil Eestit esindamas. Foto: HANDOUT/REUTERS/Scanpix

Mõnda aeg tagasi Mehhiko pealinna Mexicosse kolinud Natalie ei plaani aga sagedaste maavärinate tõttu sinna endale isiklikku korterit osta. «See pole loogiline. [...] Sellepärast mina ja mu sõber hoopis üürime korterit – nii on turvalisem,» rääkis Natalie. Algselt pidas eestlanna Mehhikos kõige hullemaks asjaks just maavärinaid, kuid hirmutav intsident päise päeva ajal muutis naise meelt.

«Maavärinad Mehhikos ei ole kõige hirmsam. Ühel päeval, keset päeva – kella kolme aeg – jooksin mööda suurt kõnniteed, mida peetakse üheks kõige turvalisemaks, mulle suruti relv vastu selga ja röövija käskis mul vait olla ning rahulikult kõndida. Ta kõndis minuga koos mitu meetrit aga inimesed ei pööranud meile mingit tähele. Väljastpoolt tundus nagu me oleksime tavaline paar,» kirjeldas Natalie hirmutavat juhtunut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nataliekorneitsik on

«Ta eemaldas kiiruga randmelt minu kullast käevõru ja haaras minu telefoni. Õnneks ei olnud mul midagi muud kaasas. Siis hüppas ta rolleri peale ja sõitis minema. Sammude arv, mis ta pidi minuga koos õige kohani ehk rollerini kõndima oli välja arvutatud. Pöördusin politsei poole aga see oli kasutu, nad on kõik teineteisega seotud.»

Kõigi sugulaste ja sõprade põhiküsimus on aga seotud kosilastega. Natalia tõdeb, et ta ei plaani abielluda. Tal on Mehhiko meeste seas palju sõpru, kuid tema sõnul on mentaliteedi erinevus liiga suur, et koos elada. Ta lisab, et mehhiklased on väga soe ja sõbralik rahvas, kes on alati valmis aitama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nataliekorneitsik on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles