GALERII ⟩ 10 aastat seriaali «Pilvede all»: kas mäletad kõiki neid tegelasi?

Kanal 2
Copy

Kolmapäeval, 30. septembril kell 21.30 stardib Kanal 2s menuseriaali «Pilvede all» uus hooaeg. 

Kui menusari «Pilvede all» 2010. aasta sügisel alustas, oli sellele planeeritud vaid üks hooaeg. Alguse ja lõpuga lugu kolmest õest, kel ühine ema, kuid erinevad isad. Läks aga nii, et sari on eetris olnud juba 10 aastat ning 30. septembril alustab 21. hooaeg. 

Stsenarist Eleonora Berg on sel puhul teinud ülevaate oma loodud tegelaste elust ja arengust läbi aastate. Seekord on fookuses valik kõrvaltegelasi, keda vaataja kindlasti mäletab.

Kõrvaltegelased läbi 10 aasta

Esimeses osas ja hooajas läbivalt oli oluline roll dr. Robert Väärtil, keda kehastas Rein Oja. Mäletatavasti otsustas Piret suhte abielus doktoriga siiski lõpetada. Põgus romaan oli Piretil ka teise kolleegiga, keda kehastas Juss Haasma. Lapsepõlvesõber Pauliga oli samuti õhus romantikat, selles rollis tegi kaasa Priit Loog. Pireti austajaid on sarja aastate jooksul olnud väga palju, kahjuks kellestki neist tegelasele püsivat kaasat ei saanudki. Sõbrannadena on Pireti kõrval olnud Marleen ja kolleegist õde, kes Piretile igati kaasa elas.

Naistegelaste osas on valik olnud nende kümne aasta jooksul vägagi värvikas. Vaataja mäletab kindlasti Mari poolõde Beritit (Kaili Närep), kellega neil oli ühine isa ja alguses ka suur sõprus. Paraku ei lõppenud õdede lugu õnnelikult, sest Berit suri. Teine tegelane, kes Mari elu mõjutas, oli Sandra (Külli Teetamm), sõbranna, kellest paraku sai ajutiselt Indreku silmarõõm. Kindlasti pole Mari unustanud ka Barbit (Liina Olmaru), head sõpra, kellega tekkinud suhet kumbki kahjuks hoida ei osanud.

Tänu Erikule on sarjast läbi käinud palju säravaid naisi, alustades Mariast (Kersti Heinloo), lõpetades Riina (Angelika Mikk) ja Liinaga (Ragne Pekarev). Eredaim täht neist oli kindlasti Riina, kes keerutas suhteid sassi ka Mari ja Indreku elus. Võimalik, et teda näeme ekraanil veelgi, nagu ka Siirit (Merilin Kirbits) ja Kikut (Rita Liiver), kes peategelaste elus hetkel olulist rolli mängivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles