TÕELINE HITT ⟩ Selle eest saab saare küll: loe, kui menukaks on osutunud nublu jäätis!

Elu24
Copy
Nublu ja 2 Quick Starti kontsert Tartu lauluväljakul
Nublu ja 2 Quick Starti kontsert Tartu lauluväljakul Foto: Sille Annuk

Räppar nublu astus sel suvel tüdrukutepundi Vanilla Ninja jälgedes ja juuli lõpus ilmus koostöös Premiaga poelettidele Nubliku jäätis. Sarnaselt nublu muusikale, on ka tema jäätisest saanud tõeline hitt.

«Peab ütlema, et Nubliku jäätis on osutunud ülimenukaks jäätiseks,» lausub Premia juht Aivar Aus Elu24-le. «Kuna see tuli müügile alles juuli viimastel päevadel, siis saamegi rääkida vaid augusti müüginumbritest, mis olid väga head. Augusti söödi ära 10,4 tonni Nubliku jäätist ehk teisisõnu, 162 000 jäätist. See number jäi paari tonniga alla meie kõige populaarsema pulgajäätisele, mis on siis Väike Tom vanillijäätise šokolaadiglasuuris. Ühe kuu näitel saame öelda, et nublu ja Väike Tom on sama kategooria artistid. Tuleviku osas oleme positiivsed ja püüame jätkuvalt koos uusi hitte välja nuputada.»

Paar päeva tagasi lahvatas uudis, et nublu ostis ära mitu aastat pakkumisel olnud tillukese saare Harjumaal Hauaneeme lahes. Harjumaal Kuusalu vallas Pärispeal Hauaneeme lahes paiknev Väheloo saar on müügis olnud mitu aastat, kuid kuu aega tagasi ostis selle OÜ Kaigas, mille juhatusse kuulub ainult räppar nublu. Saar oli varem pakkumises 29 000 euroga, kuid võib arvata, et räppar soetas selle tükk maad odavamalt. Pole teada, kui palju nublu esinemiste eest küsib või mitu protsenti ta oma jäätise müügitulust (jäätise keskmiseks hinnaks on 0,75 eurot – toim.) taskusse paneb, kuid arvestades tema edu mõlemas skenes, kulus saare ostmisele vaid pelgalt peenraha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles