PILDID Vaata, milline kaunitar on sirgunud Jaak Joala lapselapsest!

Elu24
Copy
Foto: Facebook

Tänavu suvel möödus eestlaste poolt palavalt armastatud muusiku Jaak Joala sünnist 70 aastat, mille puhul toimuvad ka austuskontserdid pealkirjaga «Naerata». Tanja Mihhailova-Saare, Uku Suviste, Karl-Erik Taukari ja Tanel Padari kõrval on üles astumas ka Jaak Joala lapselaps Carmen Joala, kellest on sirgunud tõeline kaunitar!

«Olen alati laulmas käinud. Hetkel harjutan näiteks koos Laura Põldverega,» rääkis carmen raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» antud intervjuus. Ma ei oska öelda, kas armastus muusika vastu on just vanaisalt tõuke saanud. Usun, et isegi kui mu vanaisa oleks olnud hoopis teine ja täiesti muusikakauge inimene, siis tõenäoliselt tegeleksin ikka laulmisega. Mulle meeldib muusika ja ka laulda olen alati tahtnud». Muusikaga seotud tulevikuplaanide osas oli Carmen siiski pigem tagasihoidlik: «Ma ei taha midagi kindlat täna välja lubada. Eks ma unistan ikka! Usun, et elu ise näitab, mis saama hakkab.»

Kui veel 2015. aastal, Carmen Elu24-le intervjuud andes ja Kuldsel Plaadil oma vanaisa auhinda vastu võttes nägi välja veel pruunide juustega noor tütarlaps, on temast tänaseks sirgunud blondide kiharatega kaunitar.

 

Carmen Joala aastal 2015
Carmen Joala aastal 2015 Foto: Erlend Štaub
Carmen Joala aastal 2020
Carmen Joala aastal 2020 Foto: Mattias Allik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles