MIS JUHTUS? Eesti kuulsaima lamemaalase kanal suleti: kas sellepärast, et koroona on feik? (2)

Elu24
Copy
Hando Tõnumaa.
Hando Tõnumaa. Foto: «Radar» / Kanal 2

Kõmuline Hando Tõnumaa kurtis TikTokis fännidele, et jäi ühest oma platvormist ootamatult ilma. Vandenõuteooriate poolest tuntud mees leidis ka kohe põneva seletuse.

Telegrami eestvedaja Hando Tõnumaa teatas, et tema Youtube'i kanal suleti. Sellest teatas ta lühidas videos, mille postitas populaarses videorakenduses TikTok, kus esineb Eesti Presidendina.

«Jõbtvõi, meil kustutati Telegrami Youtube'i kanal ära,» rääkis Tõnumaa, kui Joonas samas kõrval naeris. Mariann Joonase sõnul juhtus see samal ajal, kui nad Facebookis live videot tegid. «Ma ei ole seni varem live ajal ropendanud,» muljetas ta, kuigi Tõnumaa selles faktis kahtles.

«Mingid tüübid käivad ringi, mähkmed on näos ja siis meil kustutatakse kanal ära,» arutas ta. Tegemist ei ole panusega arutellu, kas maskist on koroona vastu abi. Tõnumaa on hoopis veendunud, et viirus on lihtsalt väljamõeldis.

Kevadisel karantiiniperioodil said maailmas hoogu vandenõuteooriad, mille järgi koroonaviirus on fabritseeritud. Tulemuseks on pehmelt öeldes vastukäivad teooriad, mille järgi COVID-19 ei eksisteeri ja võltsuudist levitatakse vaktsiinide promomiseks või levitatakse seda 5G mastide kaudu.

@eesti_president

##coronahoax ##handotonumaa ##mariannjoonas ##telegram.ee

♬ original sound - Eesti President
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles