ULAKAD MENDID ⟩ Briti naispolitseinik tegi töö ajal abielus kolleegile suuseksi

Elu24
Copy
Naispolitseinik. Pilt on illujstratiivne.
Naispolitseinik. Pilt on illujstratiivne. Foto: Caro / Markus Waechter/Scanpix

Anonüümse vihje tõttu tuli ilmsiks ühe briti politseijaoskonna kahe töötaja seksuaalsuhe. Nimelt selgus, et naispolitseiniku ja tema abielus kolleegi vahel oli algust saanud afäär ning paar hullas tihti ajal, mil mõlemad pidid tööl valves olema, vahendab Daily Star.   

Endised briti politseinikud Zoe Phillips (32) ja Andrew Perry (35) panid oma ameti maha, kuna anonüümne vihje paljastas nende problemaatilise afääri. Anonüümse vihje uurimisel vaadati üle nii Phillipsi kui ka Perry politseiauto GPS ajalugu ja info abil tõestati, et politseinikud olid töö ajal korduvalt kohtunud.

«Gwenty politseijaoskonda helistati anonüümselt ja väideti, et nad (Phillips ja Perry – toim) kohtusid vaiksetes kohtades ja naise kodus seksuaalsuhte eesmärgil,» kirjeldas tõendeid kohtule esitanud politseinik Jonathan Walter.

Kohtuistungil tõestati, et paar sõitis kahe erineva politseiautoga kaugematesse piirkondadesse, et nad saaksid kohtuda ajal, mil nad pidid tegelikult tööl olema. Mõlemad olid ka vahetuse ajal sõitnud Phillipsi koju, et seal veidi hullata. Selgus, et Phillips tegi Perry'le ka politseiautos suuseksi. Ühe lapse ema Phillips saatis oma kolleegile ka seksikaid pilte, millest mõned olid tehtud vahetuse ajal.

Meespolitseinik Perry, kes on abielus ja kellel on kolm last, tunnistas, et tema ja Phillipsi vahel oli tugevat paitamist ja suuseksi. Mees avaldas, et nad olid töö ajal ka suudelnud ja kallistanud. Tema abikaasa on samuti politseinik ja töötab samas jaoskonnas, kust Perry ja Phillips on nüüdseks lahkunud.

Kohtus toodi välja, et Phillips ja Perry olid koos suurel hulgal juhtudel kuigi neil ei olnud nendeks kohtumisteks ühtegi ametialast põhjust. Nende afäär algas 2018. aasta alguses ja ei ole täpselt teada, millal anonüümne vihje tehti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles