2 KUUD JA LÄBI ⟩ Demi Lovato läks kihlatust lahku nii, et ta mehele ei öelnudki

Elu24
Copy
USA lauljatar Demi Lovato.
USA lauljatar Demi Lovato. Foto: LAURENTVU/SIPA/Scanpix

Lauljatar Demi Lovato andis juuli lõpus sotsiaalmeedia vahendusel teada, et on leidnud oma elu armastuse, näitleja Max Ehrichi, kellega ta suvel ka kihlus. Nüüd on aga selgunud, et lauljatar jättis kihlatu maha ja Ehrich sai sellest teada kõmumeedia vahendusel.

USA lauljatar Demi Lovato (28) alustas märtsis suhet näitleja Max Ehrichiga (29). Paari suhe sai koroonaviiruse pandeemia ajal eriti kiire hoo sisse ja kõigest neli kuud pärast suhtesse astumist palus Ehrich Lovato kätt. Nüüd kaks kuud pärast kihlumist on nende suhe lõppenud, vahendab People. «Nad austavad ja armastavad üksteist ja hindavad nende ühist aega igavesti,» teatas paarile lähedane allikas People'ile.

Väidetavalt oli kihluse katkestamine raske, kuid Lovato ja Ehrich otsustasid lahku minna ning keskenduda enda karjääridele. Samal päeval näitas Lovato ennast sotsiaalmeedias ilma kihlasõrmuseta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Lovato ja Ehrichi suhe lõppes kõigest kümme päeva pärast seda, kui lauljatar kaitses mehe väidetavaid sotsiaalmeedia sõnumeid. Nimelt olevat Ehrich kuulutanud oma armastust lauljatari Selena Gomeze vastu. Lovato väitis, et need on sotsiaalmeedia sõnumid olid töödeldud.

Paar päeva pärast nende lahkuminekut avaldas Ehrich sotsiaalmeedias, et ta sai kihluse purunemisest teada kõmumeedia vahendusel, vahendab TMZ.

«Kujuta ette, et sa saad oma suhte staatuse kohta teada läbi tabloidide,» kirjutas Ehrich, kes viibib hetkel filmivõtetel. 

Viimati ilmutas Ehrich end Lovato sotsiaalmeedias 30. augustil ning lauljatar pole ühiseid pilte Instagramist ära kustutanud. Ehrichi sotsiaalmeedias Lovatot märgata ei ole ning ta ei jälgi Instagramis kedagi, kuid Lovato jälgib meest tänini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles