PILTUUDIS ⟩ Prints Williami lapsed kohtusid ühe oma lemmikkuulsusega

Elu24
Copy
Prints William ja Kate Middleton koos oma laste prints George'i (istumas), prints Louis'i ja printsess Charlotte'iga kohtumas David Attenborough'ga.
Prints William ja Kate Middleton koos oma laste prints George'i (istumas), prints Louis'i ja printsess Charlotte'iga kohtumas David Attenborough'ga. Foto: Kensington Palace/via REUTERS/Scanpix

Prints Williami ja Kate Middletoni kolm last kohtusid Kensingtoni palee aias ühe oma lemmikkuulsusega, tunnustatud briti loodusteadlase Sir David Attenborough'ga, vahendab People.

Sel nädalal kohtus prints William tunnustatud loodusteadlase Sir David Attenborough'ga. Põhjuseks peagi esilinastuv Netflixi dokumentaalfilm «Elu meie planeedil», mida William Kensingtoni palee aias koos Attenborough'ga vaatas. Film on Netflixis saadaval alates 4. oktoobrist.

Kuigi William on alati loodust armastanud paljastas ta hiljuti, et isadus on mõjutanud tema looduskaitsealaseid jõupingutusi. Ka Williamil on tulemas elusloodusele pühendatud dokumentaalfilm «Prince William: a planet for us all», mis esilinastub samuti oktoobris. 

William tunnistab enda dokumentaalfilmi ühes avaldatud klipis, et isaks saamine andis talle uue eesmärgi tunde.

«Nüüd, kus minu elus on George, Charlotte ja Louis, on väljavaated tõepoolest muutunud. Sa tahad eluslooduse järgmisele generatsioonile üle anda paremas konditsioonis,» avaldas William, kelle dokumentaalfilmis on ka Attenborough ise.

Abikaasa Kate tunnistas dokumentaalfilmi klipis, et nende lastele meeldib Attenborough väga. «Lapsed olid väga endast väljas, et meie saime sind vaatama tulla aga nemad mitte. Nad on suured fännid,» tõdes Kate loodusteadlasele peagi esilinastuva dokumentaali filmimisel.

Nüüd on aga George, Charlotte ja Louis ühte oma lemmikkuulsust kohanud. Vanim poeg George sai Attenborough'lt isegi kingituse, kivistunud haihamba.

Sotsiaalmeedia postituses selgub, et loodusteadlane leidis hamba 1960ndate lõpus, kui ta oli Maltal perepuhkusel. Arvatakse, et miljoneid aastaid tagasi eksisteerinud hai, kellele hammas kuulus, kasvas umbes 15 meetri pikkuseks, mis on umbes kaks korda suurem kui tänapäeva suurim elusolev haikala.

Attenborough on viimasel nädalal saanud päris palju meedia tähelepanu. Hiljuti alustas 94-aastane loodusteadlane ka oma Instagrami kontoga, mis purustas pärast liitumist ka ühe vägeva rekordi. Rohkem selle kohta saad lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles