VIDEO ⟩ Laulja Kerli Kivilaan näitas oma uut oskust: normaalset nägu ei suutnud ette manada

Elu24
Copy
Kerli Kivilaan Eesti Laulul 2019. aastal.
Kerli Kivilaan Eesti Laulul 2019. aastal. Foto: Madis Sinivee

Lauljatar Kerli Kivilaan sai eriolukorra ajal motivatsiooni, et õppida ära uus oskus, mille omandamiseks on ta juba liiga kaua hoogu võtnud.

Möödunud aastal looga «Cold love» Eesti Laulu finaali jõudnud Kerli Kivilaan avaldas sotsiaalmeedias, et on sel aastal omandanud uue oskuse.

«Mõtlesin siin esimese laine alguses, et vot nüüd on käes see kauaoodatud vaba aeg, et lõpuks ometi õppida basic levelil (põhitasemel – toim) kitarri mängima,» teatas Kivilaan ja jätkas: «olen ausalt hoogu võtnud selleks liiga palju kordi.»

Kivilaan tõdes, et kuulas Foo Fightersi «Times like these» BBC versiooni umbes tuhat korda ja jagas nüüd fännidele enda versiooni sellest samast loost. «Kergete kobamistega, enamvähem suutsin koos laulda ja mängida, aga normaalset nägu ei suutnud seda tehes ette manada, sorri!» kirjutas lauljatar lõpetuseks.

Lauljatari postitusele jäeti ainult positiivseid kommentaare ja kiidusõnu. Piret Järvis-Milder kirjutas video alla: «Nii äge», ning Uku Suviste jättis Kivilaane postituse alla aplausi emotikoni. Ka «Õhtu!» saatejuht Piret Laos oli vaimustuses: «Huhhh! Lihtsalt super!» 

Kuula Kivilaane versiooni Foo Figthersi «Times like these» loost SIIN:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerli Kivilaan (@kerlikivilaan) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles