Michael Jacksoni tütar Paris kaotas kaks oma lähedast sõpra: üks on juba liiga palju

Elu24
Copy
Paris Jackson 2019. aastal.
Paris Jackson 2019. aastal. Foto: Ian West/PA/Scanpix

Popstaari Michael Jacksoni tütar Paris (22) teatas sotsiaalmeedias, et siit ilmast on lahkunud kaks tema lähedast sõpra.

Paris Jacksonist, kes oli oma isa, Michael Jacksoni surma ajal kõigest 11-aastane, on tänaseks sirgunud kaunis naine. Paris on tegelenud nii modellinduse kui ka näitlemisega, ning on algust teinud ka oma muusikakarjääriga.

Paar päeva tagasi postitas Paris oma isiklikule Instagramile järjest aga kaks kurba postitust, millega avaldas noor naine, et on kaotanud kaks oma lähedast sõpra.

Esimese postituse pühendas Paris oma sõbrale Noah, keda naine kutsus eriliseks hingeks. «Noah, sa olid nii eriline hing. Ilus nii seest kui väljas,» kirjeldas Paris ja lisas, et noormees tõi päikesepaiste igasse ruumi, millesse ta sisenes. «Mul on kahju, et su elu oli nii raske ja et maailm on nii õel. Sa ei vääri midagi muud kui valgust ja rõõmu ja armastust, kuna just seda tõid sa nende inimeste ellu, kes sind tundsid.»

«Sind ei unustata kunagi,» lisas Paris emotsionaalse postituse lõpetuseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@parisjackson) on

Teise postitusega mälestas Paris oma sõbrannat Sofiat. «Üks on juba liiga palju. Ma vihkan seda...» alustas ta raske südamega. «Sofia, aitäh sulle kõigi kallistuste, naeratuste ja sõpruse eest.»

Paris tunnistas, et hakkab igatsema Sofia lauluhäält ja temaga koos uue muusika avastamist. «Sa tulid minu ellu ajal, mil ma seda väga vajasin ja ma loodan, et ma oleksin lõpupoole sinu jaoks olemas olla,» kirjutas Paris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@parisjackson) on

Postituste alla on oma toetust Parisile saatnud nii Paris Hilton, Ruby Rose kui ka Naomi Campbell. Paris ei täpsusta, kuidas ta oma sõbrad kaotas, kuid jagas mitmeid pilte nende koosveedetud ajast. 

Popkuninga tütar, kes eelistab niiöelda lihtsamat elu eelistanud, kolis 2018. aastal elama «hipimajja». On täiesti võimalik, et Paris kohtas nüüdseks meie seast lahkunud sõpru just seal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles