KUSTUTA KOHE ÄRA ⟩ Kim Kardashian tegi vana perepildiga poolõe Kylie Jenneri tusaseks

Elu24
Copy
Kylie Jenner (vasakul) koos poolõe Kim Kardashianiga (paremal).
Kylie Jenner (vasakul) koos poolõe Kim Kardashianiga (paremal). Foto: Laurent VU/SIPA/Scanpix

Tõsielustaar Kim Kardashian West postitab aeg-ajalt perepilte kaugemast minevikust ning viimase pani naine Instagrami reedel. Pildil oli Kim koos oma õe Khloe Kardashiani ja mõlema poolõe, Kendall ja Kylie Jenneriga. Viimane polnud aga vanast pildist üldse vaimustuses. 

Kim Kardashian West, kes sai eelkõige tuntuks tõsielusaates «Keeping up with the Kardashians», jagas oma Instagramis pilti, mis on tehtud mitu aastat tagasi. Pildil on Kim koos oma kolme õega, kellest üks, Kylie Jenner, polnud postitusega üldse rahul.

«Kustuta kohe ära,» kirjutas Kylie tusaselt postituse alla ja on praeguseks oma kommentaarile kogunud ligi 100 000 positiivset reaktsiooni. 

Postituse alla on ka paljud fännid jätnud veidi sarkastilisi kommentaare. «Kes see vasakul on?» küsib üks ja viitab Kyliele, kes näeb fotol ilmselgelt väga teistsugune välja. Küll aga on ühe fänni arvates kõik Kardashianite klanni liikmed aastatega muutunud: «Keegi ei näe samasugune välja.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pole päris kindel, kas Kylie jättis kommentaari naljaga pooleks või mitte, kuid praeguseks pole Kim postitust ära kustutanud. Kylie ise pole aga oma Instagramis, millel on ligi 200 miljonit jälgijat, pilte enda minevikust jaganud. 

Kylie on aastaid eidanud, et on lasknud enda keha ja nägu ilukirurgia abil muuta. Alles 2020. aasta veebruaris tunnistas Kylie, et ta on lasknud oma huuli täita, kuid eitab kõiki teisi iluoperatsioone, vahendab Paper Magazine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles