Pamela Anderson on kartuliekspert!?

Inna-Katrin Hein
Copy
Kanada-USA näitlejanna Pamela Anderson
Kanada-USA näitlejanna Pamela Anderson Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures/JOR/Capital Pictures/Scanpix

Kõik teavad seriaali «Rannavalve» (Baywatch) staari, sekspommi Pamela Andersoni, kuid on veel teine Pamela Anderson, kes on kartuliekspert.

Doktorikraadiga Pamela Anderson oli Rahvusvahelise kartulikeskuse (International Potato Center) juht ning hiljem asus tööle Bill ja Melinda Gatesi fondis, teatab tv6.news.

Kui näitlejannast Pamela Anderson on seni pildis, olles aktiivne inimõiguslane ja loomakaitsja, siis teisest Pamela Andersonist on vähem kuulda olnud.

Kartulieksperdist Pamela Anderson töötas 2014 - 2016 Bill ja Melinda Gatesi fondi põllumajandusuuringute juhina. 2004 – 2013 juhtis ta Peruus Limas asuvat Rahvusvahelist kartulikeskust.

USAst Milwaukeest pärit Pamela Anderson on lõpetanud Harvardi ülikooli entomolooogia, taimekasvatuse ja inimökoloogia erialal.

Teadlasest Anderson on küll pensionil, kuid on jätkanud töötamist rahvusvahelises toidu ja põllumajandusarengu nõukogus (BIFAD), mis kuulub USA arenguabiorganisatsiooni USAID alluvusse.

Lisaks Kanada-USA näitlejannale Pamela Andersonile ja kartulieksperdist Pamela Andersonile on veel USA Põhja-Dakota poliitik Pamela Anderson ja Rootsi ajakirjanik Pamela Anderson.

USA filosoof oli ka Pamela Anderson (1955 – 2017).

USA rahvastikuregistri andmetel on veel Pamela Andersone, kuid need naised ei ole tuntud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles