KUULA ⟩ Adeele Jaago avalikustas oma kaheaastase tütre sünnipäeva puhul imekauni pala

Elu24
Copy
Foto: Foto: Annika Vihmann

Näitleja ja laulja Adeele Jaago (endine Sepp), kes on end publiku südamesse mänginud rohketes teatrilavastustes, seriaalides, telesaadetes ja kinolinal, avaldas  uue eestikeelse singli «Emani».

Singel «Emani» on pungil õrna, hellitavat ja atmosfäärilist energiat. «Lugu on sündinud ideest, et iga lapse taga on ema, see pala on pühendus kõikidele emadele ja vanaemadele. Laul sellest, kuidas kõik teed, nii sirged kui konarlikud, viivad ringiga koju tagasi – emani,» seletab ta.

Adeele Jaago on sahtlisse lugusid kirjutanud alates 12-aastasest peale. Tema muusikas kohtuvad siirad ning ehedad laulusõnad, heakõlalised meloodiad ja kosmiline atmosfäär. See kõik kokku teeb koosluse Adeele. Singel on esimene ilmutis uuel aastal väljaantavalt autorialbumilt. Käesoleva pala sõnad ja muusika on kirjutatud Adeele poolt.

Loo produktsiooni ja salvestuse taga seisab Adeele abikaasa Jaan Jaago, kes on ühtlasi sisse mänginud ka loo kitarrid. Oma panuse annavad veel viiuli ja taustvokaalidega Judith Parts ning kontrabassil Sander Kahu. Kokkumängu ja lõppviimistluse autor on José Diogo Neves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles