Traagiliselt hukkunud «Glee» staari õde pani tema eksiga leivad ühte kappi

Elu24
Copy
Foto: AP/Scanpix

Suvel traagiliselt elu kaotanud «Glee» näitlejatari Naya Rivera eksabikaasa Ryan Dorsey ja tema õde Nickayala Rivera on pannud leivad ühte kappi, et kasvatada üheskoos 5-aastast Josey Dorseyt.

Naya Rivera endine abikaasa Ryan Dorsey ja tema perekond on ühendanud jõud näitlejanna pisioja kasvatamiseks, kirjutab Cosmopolitan. Kui «Glee» staar juulis paadisõidu ajal hukkus, jäi temast maha 5-aastane Josey Dorsey, kelle naine suutis enne vee alla vajumist päästa. Naya ja Ryan jagasid Josey hooldusõigust, kuid nüüd on tema õde asunud lapse kasvatamises mängima olulist rolli.

Ajakiri Cosmopolitan raporteerib, et Ryan ja Nickayla kolisid neljatoalisesse majja ning neid nähti lähedal asuvas Targetis ka majapidamistarbeid ostmas. «Nad lõõpisid ja jutustasid terve aja. Ilmselt aitavad nad üksteise tuju tõsta,» rääkis üks pealtnägija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICKAYLA RIVERA (@nickaylarivera) on

Naya ja Ryan olid abielus vaid kaks aastat. Noorte torminile suhe ületas uudiskünnise 2017. aasta nosembris, kui Lääne-Virgina politsei vahistas näitlejanna enda abikaasa ründamise eest. Politsei sõnul vaidles paar nende ühise lapse pärast. Juhtum on lõpetati, kuna naisest võõrandunud Dorsey ei soovinud tema vastu süüdistust esitada ja Rivera pääses igasugustest karistustest. Naya Rivera andis nädal pärast intsidenti Dorsey vastu lahutuse sisse. Paar lahutas, kui Josey oli vaid aastane. Last jäi kasvatama ema.

33-aastane Naya Rivera rentis 8. juulil kell 13 kohaliku aja järgi paadi ja läks koos poja Josey Dorseyga Piru paisjärvele. Vaid kolm tundi hiljem leidis üks teine paat, et Rivera alus oli otsekui maha jäetud. Pardale minnes leiti sealt näitlejanna 4-aastane magav poeg. Suured otsingud tuukrite ja kopteritega kestsid hilisõhtuni ning algasid taas neljapäeva hommikul. Need ei andnud aga tulemusi ja Rivera kuulutati 9. juulil surnuks. Tema surnukeha leiti viis päeva hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles