Vormelibossi eksnaine: Schumacher suhtleb, ta ei ole Šveitsis

Elu24
Copy
Endine vormel 1 šeff Flavio Briatore ja Elisabetta Gregoraci.
Endine vormel 1 šeff Flavio Briatore ja Elisabetta Gregoraci. Foto: DAMIEN MEYER/AFP/Scanpix

Endise vormelibossi Flavio Briatore eksabikaasa Elisabetta Gregoraci esines telesõus «Big Brother» ja esitas seal seitsmekordse F1 maailmameistri Michael Schumacheri olukorra kohta skandaalseid väiteid.

Seitse aastat tagasi mäesuusaõnnetusse sattunud Michael Schumacheri seisundit ümbritseb siiani saladuseloor. Vormelilegendi pere on püüdnud Schumacheri tervislikku seisundit hoolega varjata, kuid aeg ajalt tilgub kohati vastuolulist informatsiooni siiski ka meediasse.

Michael Schumacher Benettoni roolis.
Michael Schumacher Benettoni roolis. Foto: via www.imago-images.de/imago images/Pakusch

Värskeima info edastamisega sai hakkama kunagise Benettoni F1-tiimi bossi Flavio Briatore endine abikaasa Elisabetta Gregoraci. 

«Big Brother» telesõus lipsas Gregoracil üle huulte Schumacheri kohta täiesti uusi väiteid.

«Ta on teadvusel. Kommunikeerib vaid silmade abil. Teda võivad külastada ainult kolm inimest, ja ma tean, kes nad on,» väitis 40-aastane endine supermodell.

Gregoraci sõnad kinnitavad andmeid selle kohta, et Schumacher on teadvusel, kuid 51-aastase sakslase võimalused suhelda on väga piiratud.

Gregoraci ütles ka, et väited, nagu viibiks Schumacher Šveitsis, oma haiglaks ümberehitatud kodus, ei vasta absoluutselt tõele. 

«Nad kolisid kaks aastat tagasi Hispaaniasse, kus nad on maja haiglaks ümber kohandanud,» teatas Gregoraci ja keeldus telesõukaaslastele Schumacheri kohta rohkem suud paotamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles