Traagilises avariis osalenud vormelipiloot Juan Manuel Correra: mul on häid uudiseid

Elu24
Copy
Juan Manuel Correa külastas augusti lõpus saatuslikku õnnetuspaika Belgias Spa ringrajal.
Juan Manuel Correa külastas augusti lõpus saatuslikku õnnetuspaika Belgias Spa ringrajal. Foto: Hasan Bratic/SIPA/Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Ekuadori päritolu USA vormelipiloot Juan Manuel Correa oli osaline mullu augustis toimunud F2-sarja traagilises avariis, mille tagajärjel suri Prantsuse vormelisõitja Anthoine Hubert. Correal oli rohkem õnne, ta jäi ellu, kuid vigastas rängalt selgroogu.

Traagilises õnnetuses vigastas Correa nii selgroogu, kopse, kui murdis ka mõlemad jalad. 21-aastane mees rääkis aga vormeliradadele tagasitulekust juba viis nädalat pärast õnnetust.

Ka nüüd, üle aasta hiljem, ei ole Correa veel kaugeltki täie tervise juures. Ometi postitas noor mees Twitteris foto ning teatas, et tal on häid uudiseid.

«Hei sõbrad! Tahtsin teile lihtsalt öelda, et eile oli mul umbes kahekümnes operatsioon, kõik läks kenasti. Astun sellega suure sammu edasi, ei jõua ära oodata, et saan teile seda näidata. Tänan saadetud sõnumite eest.»

Käesoleva aasta augustis käis Correa Belgia GP-d vaatamas ning külastas õnnetuspaika esimest korda pärast avariid. Mees liigub ratastoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles