PILDID Kõrvuni armunud Erik Orgu ja Desiree lasevad fännid seekord köögist kaugemale

Elu24
Copy
Desiree Mumm võttis vastu väljakutse, kus laseb Instagramil oma päeva kontrollida.
Desiree Mumm võttis vastu väljakutse, kus laseb Instagramil oma päeva kontrollida. Foto: Elu24 kollaaž/Kuvatõmmised Instagrami storydest

Nädal tagasi tuli ilmsiks toitumisnõustaja Erik Orgu ja noore lauljatari Desiree Mummi armusuhe. Sotsiaalmeedia võimaldab heita pilgu paarikese särisevasse eraellu.

21-aastane Desiree otsustas lasta Instagrami fännidel oma päevaplaani üle otsustada, mistõttu saime näha ka tema toimetusi kuulsa toitumisnõustaja Erik Orgu seltsis.

Päev algas magamistoas küsimusega, kes teeb hommikusöögi. Fännid valisid, et see ülesanne jääb mehe kanda. Orgu praadis pruudile hommikuks mune.

Erik Orgu valmistas pruudile hommikusööki.
Erik Orgu valmistas pruudile hommikusööki. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Desiree küsis ka seda, kas peaks täna trenni tegema või rahulikult võtma. Ei tea, kas fännid valisid meelega raskema variandi või on lihtsalt spordilembesed, igatahes osutus valituks trenn.

Hiljem ütles sõna sekka ka Orgu, kes palus Desiree fännidel otsustada, kas nad vaatavad õhtul koos toitumisguru uut lemmikseriaali.

Desiree Mumm ja Erik Orgu lasevad fännidel päeva kontrollida.
Desiree Mumm ja Erik Orgu lasevad fännidel päeva kontrollida. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Toitumisnõustaja uuest suhtest kuulsime eelmisel nädalal, kui Orgu seda ise Elu24-le kinnitas. Kui sotsiaalmeedia järgi otsustada, seob paarikest armastus nii toidu kui aktiivse eluviisi vastu.

21-aastast lauljatari võivad mõned mäletada Eesti Laulult, kus ta kaks aastat tagasi lauluga «On My Mind» poolfinaali jõudis. Praegu töötab Desiree ka iluteenindajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles