VIDEO ⟩ Juhtide rumal vägikaikavedu Järvevanal viis plekimõlkimiseni (2)

Elu24
Copy
Juhid ei saanud reastumises kokkuleppele.
Juhid ei saanud reastumises kokkuleppele. Foto: Kuvatõmmis

Kahe autojuhi «reastumisduell» keset tipptundi viis plekimõlkimiseni. Kõrvaltvaatajale humoorikas vahejuhtum rikkus aga kindlasti paari inimese õhtu.

Liiklejate kommuunis EZ-дуны! ilmus neljapäeval video, kus pardakaameraga kodanik oli vahetult filminud jäärapäiste autojuhtide mõõduvõttu. Kaadrid on üles võetud Järvevana teel Espaki vastas, kus vajalikku «tõmbluku» meetodit sageli eiratakse.

Pardakaamera salvestuselt võib näha, kuidas vasaku rea lõppu sõitnud Audi A7 üritab paremasse ritta tõmbuda. Seal liikuv Skoda Octavia pole aga rahul ja otsustab teisele mitte ruumi jätta.

Plekimõlkimine blokeeris terve sõidurea.
Plekimõlkimine blokeeris terve sõidurea. Foto: Kuvatõmmis

Audi juht võtab seda väljakutsena. Järgneb meetreid kõrvuti sõitmist, kusjuures Audi jätkab triibutatud sõidukeelualal ega nõustu Skoda taha reastuma. Valge luksusauto teeb teise suunas ka agressiivse roolijõnksu.

Meeleolukas video Benny Hilli muusika saatel lõppeb aga sellega, et hajunud tähelepanuga Skoda juht ei märka ees pidurdavaid autosid. Nii sõidab ta eessõitjale tagant sisse. Selle «lahingu» võitis Audi. Targem annab järele? Kus sa sellega!

Vaata videot SIIT.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles