Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KOHUTAV KARISTUS Isa kägistas ja tükeldas tütre, kuna vihastas tema pidutsemise ja sõnakuse peale

Elu24
Copy
Isa mõrvas tütre jõhkralt.
Isa mõrvas tütre jõhkralt. Foto: Turkye Aktuel

Omaenda tütre jõhkralt mõrvanud isa sai aastakümnete pikkuse vanglakaristuse, vahendas Mirror Türgi meediat.

Türgis jõudis lõpule kohtuasi, kus mõisteti süüdi kebabipoe pidaja Hasan Uslu. Süüdistuse kohaselt mõrvas ta eriti brutaalselt oma tütre. Sündmus leidis aset riigi Euroopa osas, Kreeka-lähedases Keşanis.

Mõrv tuli päevavalgele, kui juhuslik möödakäija avastas paberisse pakitud inimkäe. Teate järel hakkas politsei asja uurima ja avastas sõrmejälje abil, et tapetu oli Didem Uslu.

Koerte abil leiti ka teised kehaosad, mis meedia teatel olid konkreetsete lõigetega maha raiutud. Selgus, et tapja oli surnu isa, kebabipoe pidaja Hasan.

Didem Uslu
Didem Uslu Foto: Turkye Aktuel

Tüli tütrega

Kohtus tunnistas isa viimaks 32-aastase omaenda tütre tapmise üles. Hasani sõnul oli tütar ühel õhtul ilmunud koju purjakil. Tal tekkis Didemiga tüli, mille käigus viimane väidetavalt solvas vanemaid.

Tütre peale ägestunud isa kägistas Didemi seejärel. Karistust kartes üritas ta aga surnukehast vabaneda. Selleks tükeldas mees laiba lihanoaga, mida tööl kasutas.

Tükid visati külmikusse. Edasi üritas Hasan neid peita lähedalasuvasse metsa, kust möödakäija ühe neist ka avastas. Uslu sai jõhkra tapatöö eest 24-aastase vanglakaristuse.

Algul kuriteost mitte teatamise tõttu kaasüüdlaseks arvatud ema pääses aga vabadusse. Viimase väitel hakkas tal rünnaku järel paha, nii läks naine oma tuppa ja minestas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles