Endise Türgi jalgpallikoondislase naine oli valmis maksma miljon eurot oma abikaasa tapmise eest

Elu24
Copy
Endine Türgi jalgpallikoondislane Emre Asik ja tema abikaasa Yagmur Asik
Endine Türgi jalgpallikoondislane Emre Asik ja tema abikaasa Yagmur Asik Foto: Instagram

Yagmur Asik üritas tappa oma abikaasat, Türgi endist jalgpallikoondislast Emre Asiki. Naine palus selleks abi oma armukeselt Erdi Sungurilt. Ta isegi hankis Sungurile mõrva jaoks tulirelva.

Plaan A läks siiski vett vedama ning nüüd süüdistatakse naist ja tema armukest mõrvakatses.

«Naine unistas pärandusest, see oli kõik, millele ta mõtles. Yagmur Asik palus mul oma mees tappa, kuid ma keeldusin,» rääkis Sungur.

Kuigi Sungur ise endist vutitähte tapma ei nõustunud, viis ta naise kokku potentsiaalse tapjaga, professionaalse palgamõrvariga, kes tööpakkumise lahkelt vastu võttis. Palgamõrtsukas oli varem vangis istunud kolme inimese tapmise eest. Yagmur Asik oli tellimusmõrva eest valmis maksma 10 miljonit Türgi liiri, ehk umbes 1,12 miljonit eurot.

Palgamõrvar ja Emre Asiki naine asusid koos otsima paika, kuhu vutimehe laip pärast roima matta. Kuid ka plaan B ei läinud läbi, sest planeeritud mõrvapäeval läks palgamõrvar hoopis Emre Asiki jutule ning rääkis kõik südamelt ära ning paljastas endisele jalgpallurile tema abikaasa kavatsused.

Türgi jalgpallikoondises 34 matši pidanud Emre Asikil on Yagmur Asikiga kolm ühist last. Nad on koos olnud 2012. aastast ja on abielus tänaseni.

Praegu vutitreenerina leiba teeniv 46-aastane Asik esindas karjääri jooksul selliseid Türgi tippklubisid nagu Galatasaray, Fenerbahce ja Besiktas.

Yagmur Asik tellis oma mehe mõrva:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles