VIDEO Vastast teesklemises süüdistanud Itaalia tennisetäht karjus üle väljaku: «Mine pe**e!

Elu24
Copy
Itaalia tennisist Sara Errani kasutas Roland Garrosil pärast teise ringi kaotust väljakult lahkudes vägisõnu ning süüdistas hollandlannat Kiki Bertensit teesklemises.
Itaalia tennisist Sara Errani kasutas Roland Garrosil pärast teise ringi kaotust väljakult lahkudes vägisõnu ning süüdistas hollandlannat Kiki Bertensit teesklemises. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Itaalia tennisemängija Sara Errani oli pärast teise ringi kaotust Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel oma vastase peale nii vihane, et karjus üle väljaku: «Va....culo!» ehk eesti keeli umbes «Mine pe**e!».

Itaallanna kohtus teises ringis Hollandi tennisisti Kiki Bertensiga. Hollandlannat vaevasid üle kolme tunni kestnud matši ajal krambid, mille tõttu kohtumine tuli kohati mõneks ajaks peatada.

«Ma ei kannata seda, et keegi mängib lolli. Jah, ta mängis fantastilise mängu, kuid ühel hetkel on ta vigastatud ja siis järgmisel jookseb nagu ei kunagi varem. Ta viidi ratastoolis väljakult ära, kuid nüüd garderoobis polnud tal häda midagi. Ma võin teda õnnitleda matši võidu puhul, kuid jah, olen kindel, et ta teeskles ja see mulle ei meeldi,» ütles Errani pärast kohtumist.

Ka kohtumise ajal hõikas Errani Bertensile, et too ei teeskleks. Sageli juhtus, et pärast Errani äralööki või oma kaotatud punkti haaras Bertens jalgadest, näol valugrimass.

Pärast kohtumise lõppu heitis Bertens väljakule pikali, tõusis seejärel püsti ning kõndis omal jalal väljaku kõrval asuvale pingile istuma. Errani ei õnnitlenud võitjat vaid sammus kirudes garderoobi.

Aftonbladeti kinnitusel saatis Errani viiv enne väljakult lahkumist Bertensi itaalia keeles sinnasamusesse nii valjult, et seda oli kuulda ka kõrvalväljakutel.

Maratonkohtumise 7:6 (5), 3:6, 9:7 võitnud Bertens toimetati väljakult ära ratastoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles