ÜHE KORRA Kuidas ma seltskonnatähe Merylin Nauga TikToki videot tegin ja feilisin

Copy

Üheskoos seltskonnatähe Merylin Nauga (27) katsetasin ma sel korral, kuidas käib videote tegemine TikTokis. Samuti otsisin ma vastust ühele väga tähtsale küsimusele: kas ka seal tegutsedes võib rikkaks saada?

Videoprojekti «ühe korra» mõte küpses mu peas kaua enne, kui ma kõva häälega sellest kellelegi rääkida julgesin. Asja point on lihtne: ma ületan iseennast ja proovin esimest korda asju, mida ma kunagi varem teinud pole, saatjaks tihti mõni Eesti avalikkusele tuntud nägu.

Olen juba käinud jalkatrennis Ingeriga, jõusaalis fitnessisportlase Kaisa Abneriga ning nüüd jõudis kätte kord, mil proovisin olla ka popp ja noortepärane  – seega võtsin ma ette TikToki, sel korral juhendajaks seltskonnatäht Merylin Nau (27).

Küll aga võin kohe öelda, et TikTokis sisuloojaks olemine on TUNDUVALT raskem, kui ma ette kujutasin! Kuigi videoid vaadates jääb mulje, et kõik seal on ainult lust ja lillepidu, siis reaalsus on tegelikult hoopis teine... või siis olen mina sellest lihtsalt äärmiselt kehv!

Kuid minu seiklused ei lõppe siin! Kui sul on mõtteid seoses sellega, mida ma võiks järgmisel korral omal nahal järele proovida, siis jäta oma soovitus kommentaaridesse või kirjuta Elu24 Facebooki või Instagrami. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles