Kes on USA presidendi ja esileedi koroonaga nakatanud Hope Hicks?

Inna-Katrin Hein
Copy
USA presidendi Donald Trumpi nõunik Hope Hicks 30. septembril 2020
USA presidendi Donald Trumpi nõunik Hope Hicks 30. septembril 2020 Foto: LEAH MILLIS/REUTERS/SCANPIX

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump teatas Twitteris, et tema ja ta abikaasa Melania Trumpi koroonatest osutus positiivseks.

USA meedia teatel võis esipaar saada nakkuse Trumpi nõunikult, 31-aastaselt Hope Hicksilt, kes sai oma nakatumise kinnituse 1. oktoobril.

Teada on, et Trumpid puutusid Minnesota valimissündmusel kogu aeg Hicksiga kokku. Nad lendasid koos tagasi Washingtoni samas Marine One helikopteris.

USA president Donald Trump ja esileedi Melania Trump 29. septembril 2020.
USA president Donald Trump ja esileedi Melania Trump 29. septembril 2020. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

Donald Trumpiga oli valimissündmusel kaasas 30 inimest, kes samuti pidid koroonatesti tegema. Koroonatest tehti ka Marine One pilootidele.

21. oktoobril 1988 sündinud Hope Charlotte Hicks on avalike suhete konsultant, kellest sai 2020. aasta alguses USA presidendi Donald Trumpi nõunik.

Ta oli Valge Maja kommunikatsioonijuht augustist 2017 kuni 29. märtsini 2018. Jaanuarist septembrini 2017 oli Hicks Valge Maja strateegilise kommunikatsiooni juht.

Endine modell Hicks alustas Trumpi heaks töötamist 2014 Trump Organizationis, saades 2016 ta presidendivalimiste kampaania ja meeskonna pressiesindajaks.

Hicks lahkus 2018, olles siis massimeediafirma Fox Corporation pressiesindaja ja tuli Trumpi meeskonda tagasi 2020.

Hope Hicks on pärit poliitikaga seotud perekonnast. Ta kasvas üles Connecticutis Greenwichis ja lõpetas 2010 Texase Southern Metodisti University inglise keele ja kirjanduse erialal.

Ta isa Paul Burton Hicks on tuntud kommunikatsiooniekspert, kes töötas mitmel tähtsal ametikohal. Ta ema Caye Ann Hicks oli Tennessee poliitiku Ed Jonesi administratiivnõunik.

Hicksi emapoolne vanaisa töötas USA põllumajandusministeeriumis juhtivatel ametikohtadel ja emapoolne vanaema töötas USA transpordiametis.

Hicksist sai teismelisena modell, ta oli koos oma vanema õe Mary Grace’iga Ralph Laureni reklaamnägu.

USA presidendi Donald Trumpi nõunik Hope Hicks 21. septembril 2020.
USA presidendi Donald Trumpi nõunik Hope Hicks 21. septembril 2020. Foto: Tom Brenner/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles