VIDEO ⟩ Soomet šokeerib juhtum, kus pussitaja uhkustas kuriteoga sotsiaalmeedias

Elu24
Copy
Politsei avaldas tõmmised videost, kus oli ka nuga näha.
Politsei avaldas tõmmised videost, kus oli ka nuga näha. Foto: Tampere politsei

Põhjanaabreid šokeerib juhtum, kus noor poiss uhkustas pärast päise päeva ajal toime pandud pussitamist sellega Snapchatis. Iltalehti teatel saadeti ta psühhiaatrilisele hindamisele.

Kesk-Soomes Tamperes hakkas politsei sel nädalal uurima arvatavat mõrvakatset. Kuritöö sai avalikuks, kui noamees ise sellega Snapchati videorakenduses uhkustas.

Arvatavalt Tampere servas pargis filmitud videos räägib mees, kuidas üritas kedagi röövida ja pussitas teda 4-5 korda. «Jõhker,» kirjutas postitaja videole saateks. Seal võib aeg-ajalt näha ka terariista.

Väidetavalt on videol ka nuga.
Väidetavalt on videol ka nuga. Foto: Kuvatõmmis

Samas video lõpus ütleb mees naljatamisi, et sõbrad tulgu teda vanglasse vaatama. Politsei seostab seda pussitamisega, mille ohver viidi teisipäeva pärastlõunal haiglasse.

Alaealine pussitaja?

Mõrvakatses kahtlustatuna pidas politsei kolmapäeva seisuga kinni alles 17-aastase poisi. Lisaks temale võeti kinni veel üks 16-aastane poiss.

Uurija Jari Kinnunen kinnitas, et video pakub politseile huvi. Siiski ei nõustunud ta nähtut täpsemalt kommenteerima.

«Politsei on videot kolmapäeva hommikul põhjalikult vaadanud ja analüüsinud. Rohkemat ma ei saa praegu öelda,» sõnas ta meediale. Meedia teatel on poiss psühhiaatri juurde hindamisele viidud.

Videos väidab noakangelane veel, et üritas röövida koguni viite inimest. Siiani on aga politseile teada vaid üks ohver, kes jõudis haiglasse ning kelle pussitamist 17-aastane arvatavalt ka videos kirjeldab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles