LÕPUKS OMETI ⟩ Elina Nechayeva kauaoodatud unistus läks täide!

Elu24
Copy
Elina Nechayeva esineb teisipäeval Pauluse kirikus.
Elina Nechayeva esineb teisipäeval Pauluse kirikus. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Elina Nechayeva pidi pikalt ootama, et täide viia üks suur unistus. Sel nädalal see siiski juhtus ja lauljatar sai lõpuks särada Vene Teatri laval maailmakuulsa muusikali «Minu veetlev leedi» peaosas.

«Olen tänulik kõigile, kes on seotud selle fantastilise projektiga. Tänan teid teatrisse tulemise ning armastuse, aplausi ja lillede eest,» rõõmustab Elina pildil koos hiiglasliku lillesülemiga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Nechayeva ?Soprano (@elinanechayeva) on

«Minu veetlev leedi» on üks maailma kuulsamaid muusikale. Imeline muusika, uskumatult kaunis koreograafia, vaimukad dialoogid ning kaasakiskuv süžee moodustavad üheskoos nauditava ning unustamatu lavaloo, mille elegantsete ja kütkestavate peategelastega soovib publik ühe uuesti ja uuesti kohtuda. Bernard Shaw' näidendil «Pygmalion» põhineva muusikali autorid Alan Jay Lerner (libretto autor) ja helilooja Frederick Loewe jutustavad publikule erakordselt heasüdamliku, kohati väga naljaka, õrna ja tundliku loo armastusest, hasardist... ja inglise keelest.

Vene Teater on pidanud kaua ootama, et esitleda vaatajatele üht maailma populaarseimat muusikali, mille toob lavale Venemaa hinnatud koreograaf ja lavastaja Alla Sigalova. Särava ooperilaulja Elina Nechayeva kõrval astub meespeaosas üles Vene Teatri juhtiv näitleja Aleksandr Ivaškevitš.

Muusikal pidi Vene Teatris esietenduma juba 19. aprillil, ent 22. märtsil suleti eriolukorra tõttu kõik teatrid. Teine võimalus pidi tulema septembris, kuid siis andis üks trupiliige positiivse koroonatesti. Terviseamet pani kogu trupi eneseisolatsiooni ja seetõttu lükkus esietendus taas edasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Nechayeva ?Soprano (@elinanechayeva) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles