Lana Del Rey fännidel viskas üle: armastame sind, aga ära nii tee

Elu24
Copy
Lana Del Rey
Lana Del Rey Foto: AFP/SCANPIX

Lauljanna Lana Del Rey on kantud taas mõttelisele tuleriidale, kuna ilmus avalikkuse ette võrgust näomaskiga. Fännid peavad seda kohutavaks eeskujuks.

35-aastane lauljanna pani reedel Instagrami üles video, kus kohtub fännidega ja jagab neile autogramme. Luuleraamatu «Violet Bent Backwards Over the Grass» esitlus toimus Ameerika Ühendriikides Los Angeleses raamatupoes Barnes & Noble, vahendas Independent.

Esitlusest endast sai rohkem tähelepanu lauljanna mask, mis võis küll hea välja näha, kuid seda ei peeta eriti tõhusaks kaitsevahendiks. Lana Del Reyd on päris mitmel pildil ja videol näha olnud võrgust maskiga.

Sarnase võrgust maskiga poseeris lauljanna septembri algul ka ajakirja Interview kaanel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Lauljanna näokatte valik sai tugevat kriitikat ka poolehoidjatelt. «Ma armastan sind, õeke, aga palun kanna päris maski, see saadab halva sõnumi,» kirjutas üks Instagramis. «Ma armastan sind, aga palun ära seda maski kanna,» lisas teinegi. «Sa teed enda toetamise nii raskeks,» arvas kolmas ja teenis selle kommentaariga üle 20 000 meeldimise.

Teised on aga märkinud, et lauljanna võis võrgust maski all filtrit kanda, mis välja ei paista, kuid asja ikkagi ohutuks muudab.

California osariigis nõutakse avalikes kohtades maski kandmist.

Independenti teatel vastas kriitikale Lana õde Caroline Grant, kes teatas, et lauljanna olevat ürituse eel saanud negatiivse koroonatesti tulemuse. Caroline'i sõnul hoidis Lana ka fännidega vahemaad, ehkki see väide on võimalik piltidega ümber lükata.

Lana pole ise kriitikat kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles