Varastatud autoga tulnukatega kohtumisele kiirustanud ameeriklasel tekkisid ootamatud süümepiinad

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Foto: Salt Lake County

Üks Utah'st pärit mees varastas hiljuti ööpäevaringselt avatud poe eest  kastiauto, sest soovis minna tulnukatega kohtuma. Teel kohtumispaika tekkisid aga mehel nii suured süümepiinad, et ta otsustas sõiduki poe juurde tagasi viia.

Bryce Jerald Dixon varastas Utah's ühe poe ette pargitud punase kastiauto, sest tal oli plaan sõita Colosseumi, kus ta pidi kohtuma tulnukate diplomaatidega, et nendega koos minema sõita, vahendas FOX News.

Selgitusi andes ütles Dixon, et keeras poole tee pealt otsa ringi ja sõitis poe juurde tagasi, sest teda hakkasid niivõrd suured süümepiinad vaevama, et ta otsustas sõiduki tagasi viia. 

Selle aja jooksul oli aga korraks poodi läinud sõiduki omanik, vargusest juba politseid teavitanud. 

Politsei reageeris väljakutsele ja tuli sündmuskohale asja uurima. Õiguskaitsjad nägid sündmuskohal punast kastiautot ja selle juures sõiduki omanikku, kes juhatas nad vargani. 

Sõiduki omaniku sõnul oli auto varastanud mees pärast selle tagastamist üritanud sündmuskohalt plehku panna, kuid omanik püüdis ta kinni. 

Politsei võttis auto varastanud mehe vahi alla ja viis ta haiglasse, sest sõiduki omanik oli Dixonit näkku löönud, mistõttu vajas mees haiglaravi. 

Ka haiglas ravil viibimise ajal üritas Dixon kaks korda sealt põgeneda. Politseile rääkis Dixon, et jooksis ära, sest tulnukad ootavad teda jätkuvalt kohtumispaigas, sest ta on neile äärmiselt vajalik. 

Dixonit süüdistatakse mootorsõiduki varguses ja kolmes põgenemiskatses. Ta vahistati ja ootab praegu Utahi maakonna vanglas kohtu algamist.

Tulnukate juurde Dixon küll ei jõua, kuid vähemalt tagastas ta auto selle õigele omanikule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles