MÄRULIVIDEO ⟩ Florida politsei jookseb tormi korterile, kus mees hoiab oma röövitud pruuti

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Tampa Bay politsei päästis naise relvastatud röövija käest.
Tampa Bay politsei päästis naise relvastatud röövija käest. Foto: Kuvatõmmis politseivideost /Tampa Bay politsei

Florida politsei päästis eelmisel nädalal relvastatud mehe juurest pantvangist naise, kes oli röövija endine tüdruksõber. 

Eelmise nädala kolmapäeval postitas Florida Tampa Bay politsei oma Facebooki lehele video operatsioonist, mille käigus päästeti üks naine, kes mõned tunnid varem oli relvaähvardusel röövitud, vahendas CBS 12 News. 

Naise röövis nimelt tema endine poiss-sõber 24-aastane Tire Snead, kes sisenes oma endise tüdruksõbra koju ajal, mil naine magas ja ähvardas naist relvaga. 

Väidetavalt otsis mees läbi ka naise rahakoti ning sundis teda siis minema naisele kuuluvasse autosse, mille Snead päev varem temalt varastas

Seepeale viis Snead ohvri oma korterisse, kus ta hoidis teda üle nelja tunni vastu naise tahtmist.

Sneadi jälitanud politseinikud evakueerisid kõigepealt kortermajast mehe naabrid. Ühe politseiniku kehakaamera salvestas ka kõik sellele järgneva. Kõigepealt koputasid politseinikud Sneadi korteri uksele, kuid ta keeras selle lukku kohe, kui sai aru, et tegemist on politseiga. Seejärel lõid politseinikud korteri ukse maha.

Videos on ka kuulda, kuidas politseinikud andsid korteris olnud Sneadile ja tema ohvrile käskluse pikali minna ja siis nende suunas roomata. 

Ohver roomas võimuesindajatest mööda, kes naise seejärel turvalisse paika toimetasid. 

Videol on näha, kuidas Snead roomab politsei poole ja ta võetakse vahi alla.

«See oli õudne hetk ohvri jaoks,» kommenteeris Tampa politseiülem Brian Dugan.

Sneadile esitati seoses vahejuhtumiga süüdistus varguses, sissetungis, inimröövis, inimese vangistamises, raskes rünnakus surmava relvaga ja auto varguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles