ENNE JA PÄRAST ⟩ Juutuuber Deana Noop näitas lõpuks ninalõikuse tulemust ja vahe on märgatav!

Elu24
Copy
Deana Noop kuu aega pärast ninalõikust.
Deana Noop kuu aega pärast ninalõikust. Foto: Kaader videost/YouTube.com

Juutuuber Deanabanana ehk Deana Noop käis augusti lõpus ninaoperatsioonil, mille peamine põhjus oli meditsiiniline, kuid selle käigus korrigeeriti ka naise välimust.

26-aastane juutuuber selgitas oma kanalil, et operatsioon oli kavas juba pool aastat. Peamine põhjus noa alla minemiseks oli, et Deana nina vahesein oli «väga kõver». See põhjustas pidevat põletikku ja kroonilist nohu.

Kuna operatsioon tuli nagunii ette võtta, otsustas juutuuber korrigeerida ka nina väljanägemist. «Mu nina välimus muutub niikuinii, nii et kui ma pean selle asja juba ette võtma, siis ma teen seda niimoodi, et ma saaksin sealt sellise tulemuse, mis mulle meeldib,» selgitas ta, miks otsustas kaasata ilukirurgi.

Deana Noop aprillis 2019.
Deana Noop aprillis 2019. Foto: Kaader videost/YouTube.com

27. augustil toimunud operatsioon möödus edukalt ning nüüd võib juba näha ka esimest tulemust. «Kuu hiljem poseerin siin pildil sellise nurga alt, mida varem ealeski pildil demonstreerinud ei oleks. Ja nüüd on see mu lemmiknurk mu näost?!» imestas Deana, kes on oma nina uue kujuga väga rahul.

«Nii tore on jälle tagasi olla, alguses küll natukene paistes näoga, kuid tervelt ja õnnelikult!» rõõmustas Deana pärast kuuajast pausi. Siiski pole paranemine veel lõppenud, kuna opi lõplikku tulemust peaks nägema alles aasta pärast.

«Sellest on nüüd üks kuu möödas, ma hingan järjest paremini (täna oli lausa öösel nina lahti) ning ka paistetus läheb järjest vähem märgatavaks,» kirjeldas juutuuber praegust olukorda. Enne operatsiooni tuli sageli ette, et Deana ärkas öösiti üles, kuna oli lausa lämbumas.

Vaata pilti uue «lemmiknurga» alt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles