PILDID ⟩ Priit Võigemast tõi uue pruudi seltskonda!

Elu24
Copy
Foto: Remo Tõnismäe

Juba pikemat aega on kuluaarides sahistatud, et Priit Võigemasti süda kuulub tema 30-aastasele kolleegile Laura Kallele. Nüüd on asi ametlik – armastatud näitleja tõi uue pruudi seltskonda ja väisas tema käevangus kodumaise mängufilmi «O2» esilinastust!

Laura Kalle oli aastatel 2016–2020 Ugala teatri näitleja-dramaturg, alates 2020. aastast on näitleja. Kalle on üles astunud ka teatrikriitikuna ja filminäitlejana (tudengifilmid «Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu», 2014 ja «Üürike ilu», 2016). Ta on tegutsenud ka lavastajana, näiteks 2016. aasta kevadel sai Rahvusooper Estonia kammersaalis näha tema lavastatud Benjamin Britteni õudusooperit «Kruvipööre». Võigemast ja Kalle astusid mullu koos üles muusikali «Once» peaosades. Näitlejad kehastasid Ugalas etendunud muusikalis armastajapaari.

 

Filmi "O2" esilinastus Solaris Apollo kinos.
Filmi "O2" esilinastus Solaris Apollo kinos. Foto: Eero Vabamägi/Postimees
Filmi "O2" esilinastus Solaris Apollo kinos.
Filmi "O2" esilinastus Solaris Apollo kinos. Foto: Eero Vabamägi/Postimees



Priit oli aastaid koos Evelin Võigemastiga. Näitlejatepaari 11 aastat kestnud abielu sai 2016. aastal läbi. Paar ei kommenteerinud lahkumineku tagamaid toona ega pole ka praeguseks sel teemal suud paotanud. Näitlejad kohtusid õppides lavakunstikoolis. Peale kooli lõpetamist 2002. aastal suunduti tööle erinevatesse linnadesse, kuid juba mõne aasta pärast töötasid mõlemad Linnateatris, Tallinnas. Priit Võigemast ja toonase nimega Evelin Pang abiellusid 29. juulil 2005. aastal. Paari esiklaps, tütar Loviise sündis 12. märtsil 2007. aastal. 26. juulil 2009. aastal sündis Võigemastide perre poeg Lennart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles