KÕIK RAHAKS ⟩ Seltskonnatäht Merylin Nau müüb oma vannivett, aga see pole veel kõik! (3)

Elu24
Copy
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn.
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn. Foto: Merili Kevvai

Seltskonnatäht ja sisulooja Merylin Nau (27) avaldas sotsiaalmeedia vahenduse, et hakkab müüma Eestis midagi ennekuulmatut. «Millise hullu ideega Nau veel päevavalgele tuleb?» kirjutab ta ise postituse sissejuhatuseks.

Instagrami vahendusel teeb Nau teatavaks, et müügile on tulnud Merylin Nau Amor Attraction vannivesi. Vannivett saab seltskonnatähe käest osta koos personaalse kirja ja autogrammiga.

«Amor on ta sellepärast, kuna olen sisse lisanud võlu (armastust, raha, häid suhteid, karjääri) ligi tõmbava eeterliku õli, mille sain USAst imelise ennustaja käest. Vedelikku saate kasutada vannis olles või kodus hoidmiseks.» Joomiseks Nau sõnul see vedelik siiski pole.

Samuti lubab instakaunitar, et osa tulust annetab ta heategevusorganisatsioonile, mille tema fännid ise välja valida saavad.

«Kasutan eeterlikku õli ise pidevalt ja ma tunnen, et alati saan seda, mida soovin. There must be something... (Selles peab midagi olema... - ingl k, toim),» lisab ta.

Hetkel saab Merylin Nau Amor Attraction vannivett osta vaid seltskonnatähe käest, kirjutades talle Instagramis sõnumitesse.

Elu24 uuris Nau käest ka, kui palju selline asi maksab ning kas keegi on temalt seda juba ka ostnud. «See maksab 12 eurot ja eile juba osteti. Täna panen pakid teele!» sõnas Nau Elu24-le.

Millise hullu ideega Nau veel päevavalgele tuleb? ? Müügile on tulnud Merylin Nau Amor Attraction vannivesi, mida saab osta purkides minu käest koos personaalse kirja ja autogrammiga ❤? Amor on ta sellepärast kuna olen sisse lisanud võlu (armastust, raha, häid suhteid, karjääri) ligi tõmbava eeterliku õli, mille sain USAst imelise ennustaja käest. Vedelikku saate kasutada vannis olles või kodus hoidmiseks (sisse MITTE juua) ? Lisaks läheb osa tulust heategevusorganisatsiooni, mille valite ise välja ❤ (kirjutage kommentaariumisse) Kasutan eeterlikku õli ise pidevalt ja ma tunnen, et alati saan seda, mida soovin. There must me something...? Kirjutage kommentaariumisse, kes vajab enda ellu armastust ja kirjutage mulle DM?

A post shared by Merylin Nau ® (@merylinnau) on

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles