Lauljatar Liisi Koikson saab peagi teist korda emaks!

Elu24
Copy
Liisi Koikson saates.
Liisi Koikson saates. Foto: ERR / Ringvaade

Lauljatar Liisi Koikson (37) on taas lapseootel. Lauljatari peres kasvab pisitütar Ella, kes sündis 2016. aastal. 

Koikson käis «Ringvaates» rääkimas muusikast, muuhulgas tuli juttu ka 2005. aastal ilmavalgust näinud plaadist «Väike Järv». Nimelt esitab lauljatar neidsamu lugusid plaadilt Jazzkaare raames nüüd veidi uuemas võtmes. 

«Kui me hakkasime proove tegema, siis me otsustasime, et me väga palju seal ei uuenda. See plaat on inimeste kõrvus ikkagi täpselt sellel kujul, nagu ta seal on ja me tahame tekitada seda äratundmisrõõmu. Muidugi see, kes laulab... See hääl on hoopis teine,» selgitas Koikson saates.

«Ringvaates» tuli juttu ka Koiksoni lapseootusest, nimelt saab lauljatar aasta lõpus teist korda emaks. Grete Lõbu küsimusele, kuidas veel kõhus olev laps vastu peab laulmisele ja kõvadele helidele, vastas Liisi: «Mulle tundub, et ta ei protesteeri praegu veel.»

«Pigem ta protesteerib, kui ma lesin diivanil, siis ta nagu annab märku, et kas me täna teeme veel midagi või nüüd jääme siia,» lisas lauljatar.

Koikson sõnas ka, et peab ka ise kenasti vastu. «Mul ongi veel Jazzkaar ja mõned asjad veel viimased, et selline saba on jäänud ja siis ongi ainult ootus,» sõnas ta.

Koiksoni ja tema elukaaslase Christian Harrysoni peres kasvab ka 2016. aastal sündinud tütar Ella

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles