Kahe naisega altaril orgiat pidanud preester läks trellide taha

Elu24
Copy
Katoliku preester tegi pattu.
Katoliku preester tegi pattu. Foto: twitter.com

Katoliku preester tegi oma fantaasiad reaalsuseks otse kirikus. Nüüd on nii tema kui osalenud naised aga süüdistatavad liputamises, vahendab NYpost.

USA Louisiana osariigis vahistati sel nädalal preester Travis Clark ja kaks naist. Nad jäid otse mehe kirikualtaril vahele kolmekaga.

Tunnistaja läks lähemalt uurima, kui kirikus ebatavaliselt hilja põlevad tuled kahtluse äratasid. Seal nägi ta 37-aastast katoliku reverendi seksimas koos korsettides ja kõrgetes kontsades naistega.

Altaril oli hulk sekslelusid, valgustus ja ka kaamera, millega seltskond end filmis. Tunnistaja tegi ka ise lühikese video - mida politsei kahjuks avaldanud pole - ja teatas neist politseile.

Politseile seletasid naised asja kui konsensuslikku rollimängu. Siiski vahistati kõik kolm süüdistatuna avalikus kohas liputamises.

Dixon ja Chang.
Dixon ja Chang. Foto: twitter.com

Naiste puhul oli tegemist n-ö professionaalidega: 41-aastane Mindy Dixon ja 23-aastane Melissa Chang tegelevad mõlemad sellise teenusega, esimene on ka pornofilmides ilmunud.

Changil on koguni veebileht, kus naine esineb Empress Ming'ina. Dixon oli aga eelmisel päeval sotsiaalmeedias teatanud, et kohtub teise dominatrix'iga, et «jumala maja rüvetada».

Kirik kutsus kohale kohaliku peapiiskopi, kes korraldas altaril puhastusriituse. Vahistatud Clark tagandati aga loomulikult preestriametist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles