PILDID ⟩ Uskumatu vaatepilt: Uus-Meremaa ragbifännid šokeerisid koroonast vaevatud spordimaailma!

Elu24
Copy
Uus-Meremaal Wellingtonis pühapäeval toimunud ragbimatšile elas staadionil kaasa üle 30 000 inimese.
Uus-Meremaal Wellingtonis pühapäeval toimunud ragbimatšile elas staadionil kaasa üle 30 000 inimese. Foto: Marty Melville/AFP/Scanpix

Miljonid spordifännid üle kogu planeedi on šokis pärast seda, kui Uus-Meremaa ja Austraalia ragbikoondised kohtusid pühapäeval Wellingtonis Bledisloe Cupi avamatšis. 

Põhjus pole mitte 16:16 viigiga lõppenud tulemuses, või et mängu kohtunik oleks omapäraseid otsuseid langetanud. Ei. Spordifännid lihtsalt on kadedusest lõhkemas. 

Uus-Meremaa ragbimehed enne matši hakat esitamas.
Uus-Meremaa ragbimehed enne matši hakat esitamas. Foto: Marty Melville/AFP/Scanpix

Sest vaevalt 24 tundi enne seda, kui Los Angeles Lakers võitis «Orlando mullis» käputäie korvpalliametnike ees oma 17. NBA meistritiitli, nautisid 31020 inimest Wellingtoni SKy Stadiumi tribüünidel Uus-Meremaa ja Austraalia vahelist ragbilahingut. Ja seda ilma kaitsemaskideta.

Maskideta Uus-Meremaa ragbifännid saatsid sellega sõnumi kogu spordimaailmale. Tuhanded spordihuvilised üle ilma tervitasid Uus-Meremaa spordirahva sellist vastust Covid-19 pandeemiale.

Endine NBA-täht Rex Chapman postitas Wellingtoni publikust pildi ja lisas: «Samal ajal, kui meie ameeriklased istume kodus ja vahime NFLi mängu, vaadake mis toimus Uus -Meremaal.»  

Uus-Meremaa ragbipublikust oli vaimustuses ka rahvusvaheliselt tuntud ragbiajakirjanik Cian Tracey. 

Meeskonnad peavad Bledisloe Cupi järgmise matši samuti Uus-Meremaal, kuid 18. oktoobril kohtutakse Aucklandis Eden Parkil, mis on riigi suurim staadion ja mahutab 60 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles