Rebel Wilson hõõrub oma uut figuuri ja rikast kallimat fännidele nina alla

Elu24
Copy
Näitlejanna Rebel Wilson ja miljonärist kallim Jacob Busch.
Näitlejanna Rebel Wilson ja miljonärist kallim Jacob Busch. Foto: POOL MONACO/SIPA/Scanpix

Austraalia näitlejanna Rebel Wilson (40) on umbes aastaga täielikult muutunud. Suure kaalulanguse järel tegi näitlejanna alles hiljuti avalikuks ka oma suhte miljonärist kallimaga. Nüüd hõõrub Wilson oma figuuri ja kallimat fännidele nina alla – aga keegi ei kurda!

Rebel Wilson on oma suurepärase kaalulangusega inspiratsiooniks kindlasti paljudele. Alles oktoobri alguses tunnistas Wilson, et ta on oma ideaalkaalust kõigest kolme kilogrammi kaugusel ning näitlejanna naudib oma uut figuuri täiel rinnal.

Alles septembris tuli avalikuks ka Wilsoni suhe Ameerika miljonäri Jacob Buschiga, kes on austraallannast üle kümne aasta noorem. Rohkem nende suhte kohta saad lugeda SIIT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Wilson on nüüd viimastel nädalatel sotsiaalmeediasse jaganud postitusi ka oma uuest armusuhtest ja postitas hiljuti eriti mõnusa kaadri. Näitlejanna jagas endast ja Buschist videoklippi, kus paar basseinis mõnules ning seda on kokku vaadatud üle kahe miljoni korra.

Üks fänn kirjutas postituse peale: «Hõõru seda meile nina alla, eksole.» Veidi kadeda fänni kommentaar oli aga pigem humoorikas ja ilmselgelt mitte pahatahtlik.

Wilson on kaalulanguse algusest alates saanud fännidelt palju toetust ning ka tema suhe noore rikka mehega on paljude arvates vapustav. Osad on Wilsoni postituste all tõdenud, et näitlejanna naudib elu täiel rinnal ning on seda kõike väärt. Nii mõnigi on tunnistanud, et Wilsoni kaalulangus on ka neid motiveerinud ja tervisliku eluviisi poole suunanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles