Alasti instanäkk: lõpetage paljaste naiste seksualiseerimine (1)

Elu24
Copy

Paljastavate instapiltide poolest tuntud ameeriklanna Daisy Keech tuli lagedale loosungiga, mis paljud fännid täielikku segadusse ajas: kuidas ta saab küll midagi sellist öelda?

21-aastane instamodell figureeris meedias mullu kevadel, kui lasi ilukirurgil oma loomuliku pepu sertifitseerida. Nii pani 5,2 miljoni jälgijaga Daisy suu kinni heiteritel, kes tema tagumiku ehtsuses kahtlesid.

Vahepeal OnlyFansis intiimpilte müüma hakanud näitsik andis nüüd heiteritele uue põhjuse lõugu lõksutada. «Lõpetage paljaste naiste seksualiseerimine,» tuli ta Instagramis välja kõlava loosungiga.

Daisy selgitas: «Naise keha on kunst. Oma keha näitamine pole minu jaoks seotud seksikuse, vaid iseenda ilusana tundmisega. Naise kehakuju on nii esteetiline ja ma olen sellest vaimustuses.»

See ei veennud aga instamodelli jälgijaid, kes kohe vastu ajasid: «Kuidas sa saad seda öelda, kui ise teed OnlyFansi?» Kuigi Daisy OnlyFansi saab tellida tasuta, näeb ta alastipilte vaid krõbeda summa eest. «Aga miks sa siis oma dušivideoid 200 dollari eest müüd, kui keha on vaid kunst?» küsis üks jälgija Instagramis.

Mõnele tegi kaunitari väljaütlemine hoopis nalja. «Stripiklubid on nüüd siis muuseumid,» lõõbiti kommentaariumis. «Lihtsalt tee juba pornot,» soovitas üks.

Daisy inspireerivat sõnumit illustreeris alastipilt, mis visuaalsel hinnangul on tehtud pärast vannis käimist. Naise rindu varjab küll rätik, kuid tagumik on täitsa katmata. Kuigi tegemist pole kunstpepuga, nagu eelmisel aastal ilukirurgi abiga veendusime, võib pildis kunsti näha küll.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles