PILDID ⟩ Juba jälle: Tallinnas püüdis pilke keset tänavat mässav poolpaljas neiu (1)

Elu24
Copy
Daria võttis juutuuber Vasja Tarantino väljakutse julgelt vastu.
Daria võttis juutuuber Vasja Tarantino väljakutse julgelt vastu. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Septembri lõpus sõitis punapäine naine Tallinnas bussis pesu väel ringi eesmärgiga võita endale uhiuus iPhone. Väljakutse esitas noorele neiule juutuuber Vasja Tarantino. Nüüd on mees Youtube'i postitanud järjekordse video julgest neiust, kes iPhone nimel end tänaval poolpaljaks võttis.

Juutuuber Vasja Tarantino avaldas septembri lõpus oma Youtube'i kanalil video, kus punapäine neiu ennast iPhone'i nimel bussis poolpaljaks kooris. Juutuuber lubas toona, et kahe nädala pärast saab üks õnnelik inimene taas erinevate vempude tegemise eest võimaluse saada endale tasuta telefoni. «Näeme, milleks inimesed on tasuta asja saamiseks valmis,» kirjutas video postitaja. 

Nüüd on Vasja Youtube'i kanalile ilmunud järjekordne video, kus noor neiu iPhone'i nimel erinevaid ülesandeid peab täitma, vahendab Limon. Daria-nimeline neiu sai endale järgmised kümme ülesannet:

1. Pese poes põrandat

2. Hangi twerkimiseks poest T-särk

3. Jookse spordipoest välja tossudega, mille eest sa maksnud ei ole

4. Roni valgusfoori taha seisma jäänud autost läbi

5. Teine neiu lööb sinu pea peal oleva veetopsi jalaga ära

6. Pese mööduja sokke

7. Twergi pargitud veoauto peal

8. Kalla endale vett peale

9. Söö ära pakk mune

10. Lõika juuksed lühikeseks

Julge tüdruk Daria Sikupilli parklas.
Julge tüdruk Daria Sikupilli parklas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ligi 45-minutilise video lõpus jõuavad Vasja ning Daria Sikupilli parklasse, kus neiu peab ennast veega üle kallama. Selleks võtab Daria ennast pesuväele. Abiks on ka esimesest videost tuntud punapäine neiu, kelle hüüdnimi on Mary Jane.

Abiks Dariale oli juutuuber Vasja Tarantino videost tuntud punapäine neiu.
Abiks Dariale oli juutuuber Vasja Tarantino videost tuntud punapäine neiu. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost
Daria koos juutuuber Vasja Tarantinoga. Lisaks erinevatele väljakutsetele on ligi 45-minutilises videos mitu hetke, kus Daria oma twerkimise oskusi näitab.
Daria koos juutuuber Vasja Tarantinoga. Lisaks erinevatele väljakutsetele on ligi 45-minutilises videos mitu hetke, kus Daria oma twerkimise oskusi näitab. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Olgugi, et Daria oli julge ja sai mitme väljakutsega hakkama, ei õnnestunud neiul iPhone'i võita. Sellegipoolest on videost näha, et tüdrukul oli tore ja meeldejäev päev. Väljakutse, mis Dariast võitu sai oli juuste lõikamine, millega neiu nõus ei olnud.

Vaata Daria täispikka etteastet Vasja Tarantino Youtube'i venekeelsest videos SIIN:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles