PILTUUDIS ⟩ Lauljatar Renate Saluste on taas lapseootel

Elu24
Copy
Lauljatar Renate Saluste.
Lauljatar Renate Saluste. Foto: Dmitri Kotjuh

Suvel uue albumi välja andnud lauljatar Renate Salusta (26) andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et on taas lapseootel.

Andekas laulja ja laulukirjutaja Renate Saluste on paljudele kindlasti tuttav Eesti Laulu lavalt, kus ta näiteks tänavu looga «Videomäng» osales. Suvel andis Renate välja ka uue albumi «Millennium». 

Nüüd on lauljataril oma fännidele veel üks rõõmustav uudis. «Me ootame Sind,» kirjutas lapseootel Renate oma värskes Instagrami-postituses, mis oli lisatud koos südamliku fotoga. 

Rõõmustav postituse alla jättis kommentaari ka jalgpallikohtunik Anni Rahula: «Me ootame ka.» Selle alla lisas Anni kiirelt selgituseks, et tema ja abikaasa Tomi Rahula ei oota ka last vaid nad ootavad Renate ja tema kaasa last. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? | ????? ???? ???? (@renate.saluste) on

Tänavuse Eesti Laulu poolfinalist Renate on juba kahe pisikese lapse ema, kel jätkub pere kõrvalt ka piisavalt aega muusikaga tegelemiseks. «Eriti nüüd, mil Eesti Laulu trall on täies hoos, näen, et lastega koosolemine võtab mõnusalt kiiret hoogu maha. Eks selle hooga peab oskama kohaneda, kuid vahepeal on tarvis asju rahulikumalt võtta,» rääkis ta aasta alguses raadio Elmarile.

«Küsin oma laste käest tihti nõu, kui teen stuudios uusi lugusid. Nad ise eelistavad eestikeelset muusikat, mis on pigem lõbusa alatooniga. Vanemale lapsele meeldib ka folk,» tunnistas muusik veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles